SPOR: Konu mankeni polemiği

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün borcunun endişe verici şekilde arttığını söyledi. Orman, Divan Kurulu Toplantısı’nda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a da yanıt verdi.
Aziz Yıldırım’a yanıt

Fikret Orman, konuşmasında, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın futboldaki şike iddiaları kapsamında kendileriyle ilgili dün yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Beşiktaş’ın 3 Temmuz süreciyle ilgili yanıt verecek durumunun olmadığını kaydeden Orman, “Beşiktaş, bu olaylara konu mankeni olarak sokulmaya çalışılmıştır. Şanlı tarihinde hiçbir işte olmamıştır. Serdal Adalı’nın ne yaptığını, ne yapmadığını biz biliyoruz. Bir tapesi yoktur. Onu, UEFA nezdinde bizzat savunan ben ve arkadaşlarımdır” ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda sosyal medyada bazı davalarla ilgili tapelerin olduğuna dikkati çeken Fikret Orman, sözlerini şöyle tamamladı:

“Özel yetkili mahkemeler fesh edilince 7 ayrı dosyadan açılmış davalar ceza mahkemelerine devredildi. Böyle olunca dosyaların gizlilikleri ortadan kalktı. Bunların kamuoyuna düşmesinden ben de rahatsızım. Beşiktaş’ın içinde olup da yıkmak isteyenler, kavgası Beşiktaş olanlara söylüyorum. Ben ve arkadaşlarım kimseye taviz vermeden geldik. Kendi aralarında birbirlerini ihbar edip bize mal edip, taraftarlarımızla aramızı kötü duruma düşürmeye çalışanlar dahil olmak üzere Beşiktaş’tan rant sağlayıp, aslı astarı olmayan yalanlarla ben ve arkadaşlarımı itham edenler beni üzmüştür. Arkamızdan neler çevirdiklerini biliyoruz. Taviz vermeden devam edeceğiz. Beşiktaş bu ahlaksızlıklardan kurtulacaktır.”