SPOR: Divan’a çarşı darbesi!..

Beşiktaş’ın divan kurulu toplantısında zaman zaman hararetli anlar yaşandı. İşte bunlardan birini Hürriyet gazetesi aynen şöyle yansıttı:
Bugün gerçekleştirilen Beşiktaş Divan Kurulu toplantısından üyelerle yönetim arasında ‘Gezi olayları’ krizi yaşandı. Bir üyenin ‘2000 kişinin üyeliğinin 8 aydır neden bekletildiği’ sorusuna siyah beyazlı yönetim adına cevap veren Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Gördük ki başvurular arasında Geziye’ye katılanlar da var. Bir kez daha incelemeye aldık” dedi.

Bugün gerçekleştirilen Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı’nda üye Kadir Kılıç, yönetime 2000 kişinin üyelik başvurularının 8 aydır neden bekletildiğini sordu.

Soruya yönetim adına cevap veren Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Başvuruları inceledik, gördük ki Gezi’ye katılanlar da var. Bu yüzden bir kez daha inceleme kararı aldık” dedi.

Bu cevaptan sonra bir diğer üye Ali Rıza Dizdar ayağa fırlayarak “Gezi’ye katılmak suç mu? Gezi’ye ben de katıldım, Çarşı Gezi’nin şerefidir…. Peki bizi de üyelikten atacak mısınız?” diye sordu.

Divan kurulu ile ilgili Hürriyet gazetesinin yaptığı haberin tamamını okumak için tıklayınız:

www.hurriyet.com.tr