SPOR: Fark attılar!..

Beşiktaş Mogaz Takımı, Süper Lig 4. hafta maçında karşılaştığı İzmir Büyükşehir Belediye’yi 42-19 yendi. VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı maçlar dolayısıyla bir maçı ertelenen Beşiktaş Mogaz takımı İzmir Büyükşehir Bld. karşısında kolay bir galibiyet elde etti. Süper Lig’de geride kalan 6 hafta boyunca hiç puan kaybetmeyen siyah-beyazlılar İzmir temsilcisini de mağlup ederek Süper Lig liderliğine yükseldi.
Celal Atik Spor Salonu’nda 500 kadar seyirci önünde oynanan karşılaşmaya İbrahim, Bülent, Ramazan, Erwin, Tolga, Dacevic ve Nincevic 7’siyle başlayan siyah-beyazlılar, Süper Lig’de alışıldığı gibi maçı baştan sona kontrolü altında tuttu. Tüm oyuncuların üstün performans gösterdiği karşılaşmanın ilk yarısı 20-13 kara kartalın üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda büyük ölçüde rotasyona giden antrenörü Müfit Arın, hafta sonu Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Alingsas maçını da düşünerek oyuncularının enerjisini ekonomik kullanmayı tercih etti. Buna rağmen her geçen dakika farkı açan siyah-beyazlılar, savunmada ve kaleci performansında da oldukça yüksek bir standart yakaladı.
İzmir bölgesinden Hasan Kaygusuz – Fırat Beyde ikilisinin yönettiği maçta müthiş de bir taraftar desteğini arkasına alan takım mücadeleden 42 – 19 galip ayrıldı. Takımın 42 golünü Erwin 8, Ramazan 7, Tolga 6, Rasic 5, Ivan 4, Uğur 4, Buljubasic 2, Bülent 2, Volkan 2, Dacevic 1, Şenol 1 golle kaydetti.
Bu sonuçla birlikte Beşiktaş Mogaz takımı Süper Lig’de puanını 12’ye çıkararak liderliği ele geçirmiş oldu.