SPOR: Kasımpaşa’dan yanıt

Kasımpaşa Kulübü İcra Kurulu Üyesi Mustafa Topal, “Beşiktaş-Kasımpaşa maçını kendi stadımızda da olmak üzere İstanbul’da oynamak istediğimizi bir kez daha belirtmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.
Mustafa Topal, kulüp adına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bugün Beşiktaş Kulübü adına Sayın Deniz Atalay bizi aradı ve maçımızı Ankara’da oynamayı teklif etti. Biz de yönetim olarak kendilerine müsabakayı İstanbul’da oynamak istediğimizi hatta dilerlerse Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nın kapılarını kendilerine açabileceğimizi belirttik. Akşam saatlerinde Beşiktaş Kulübü adına Sayın Metin Albayrak’ın, yönetimimizin son derece yanlış bir tavır içerisinde Ankara’da maçı oynamak istemediğini belirten açıklamalarını okuduk. Biz dilerlerse kendi stadımızda da olmak üzere İstanbul’da bu maçı oynamak istediğimizi bir kez daha belirtmek istiyoruz.”

“Beşiktaş’ın stat bulamaması üzüntü vericidir”
“Esasen yeni stadyum yapımı devam eden ülkemizin güzide kulübü Beşiktaş’ın bu süreç içerisinde maçlarını oynayacağı sabit bir stadı bir türlü bulamamış olması Türk futbolu adına hem üzüntü vericidir, hem de bizce Türk futbolunun ayıbıdır. Umuyoruz ki yeni stadyumları bir an önce tamamlanır ve taraftarlarıyla tam anlamıyla buluşabilecekleri yeni mekanlarına kavuşurlar.