KENT: Atatürk’e hakaret mi?

A Haber televizyon kanalında yaptığı tarih programlarıyla bilinen yazar Kadir Mısıroğlu, 10 Kasım nedeniyle paylaştığı bir mesajda Atatürk’e hakaret etti. Mısıroğlu’nun resmi Facebook sayfasından paylaşılan afişte; “10 Kasım’da saat 09:05’te kenefe (tuvalete) gidin” diye yazıldı.
Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu günden bu yana tam 76 yıl geçti. bugün, yani 10 Kasım 2014 saat 09:05’te tüm Türkiye saygı duruşuna duracak.
Türkiye Atatürk’e saygısını göstermek için anmalar düzenlemeye hazırlanırken, İslamcı yazar Kadir Mısıroğlu insanlara o saatte tuvalete gitmelerini söyledi. Afişte ayrıca “Husumetinizi, hissiyatınızı diri tutun” diye yazıldı.
Beşiktaş Gazetesi okuyucuları haber üzerine büyük infial bizi mesaj yağmuruna tuttu. “Bu haddini bilmez adama kimse dur demeyecek mi? Atamıza üstü kapalı mesaj gönderen ve kin ve nefret tohumları eken kişi ile ilgili işlem yapılıp yapılmayacağı sorgulanıyor. Ayrıca okurlarımız yapılacak eleştirilerin kime hitaben olduğunu açıkça yazılması gerektiğini belirterek bu kişi tarafından yapılan göndermelerin isimsiz olduğuna dikkat çekerek bu tavrın ucuz kahramanlık olduğunu söylediler.”

Mısıroğlu aynı çağrıyı yılbaşı gecesi için de yaptı…
İşte Facebook adresinden paylaşılan o afiş:

Kadirmisiroglu_Ataturkehakaretafisi