SPOR: Eleştrilere yanıt

Aziz Yıldırım’a göndermede bulunmasıyyla spor medyasında manşete taşınan Beşiktaş Kulübü Başkanı ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Orman: “Bizden kimse hakemlere hakaret etmemizi ya da soyunma odası basmamızı beklemesin. Bu zamana kadar hiçbir hakemle konuşmadım. Ama kimseye baskı kurmamamız, sürekli mağdur edileceğimiz anlamına gelmez!” dedi.
Orman, “Beşiktaş’ı planlamak bizim işimizdir. Kimseden ne destek ne akıl istedik! Herkes kendi işine baksın! Beşiktaş’ın stadı 23 metre kuzeye kaydı ve 8 metre de derine indi. Stadımızı Fenerbahçe gibi tribün tribün yapma imkanımız yoktu” dedi. Şükrü Saracoğlu’nda oynama fikrinin Fenerbahçe’den geldiğini söyleyen Orman, “Biz kimseden stat istemedik. Stat projesine başladığımızda Aziz Yıldırım cezaevindeydi. O dönemki yöneticileri Abdullah Kiğılı, stat konusunda yardımcı olabileceklerini söylemişti. Aziz bey de cezaevinden çıkınca kendisini ziyaret ettik. Ayda bir maç kendi statlarında oynayabileceğimizi söyledi” diye konuştu.

‘Hiçbir hakemle konuşmadım’

Aziz Yıldırım’ın zaman zaman Fenerbahçe’nin soyunma odasına inmesi ve stat koridorlarında hakemlerle yaşadığı tartışmalara da göndermede bulunan 46 yaşındaki yönetici, “Bizden kimse hakemlere hakaret etmemizi ya da soyunma odası basmamızı beklemesin. Bu zamana kadar hiçbir hakemle konuşmadım. Ama kimseye baskı kurmamamız, sürekli mağdur edileceğimiz anlamına gelmez” sözlerini sarf etti.