BJK: 3 Sivasspor: 2

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 6. haftasında karşılaştığı Sivasspor’u 3-2 yendi.
33. dakikada Kerim Frei’nin kullandığı köşe vuruşunda Tomas Sivok topu arka direğe aşırdı. O noktadaki Demba Ba’nın vuruşunda top dışarı gitti. Oyun takımın kontrolünde giderken Sivasspor bir duran topla gole gitti. 40. dakikada Cicinho’nun kullandığı köşe vuruşunda Da Costa’nın gelişine çektiği şutta top ağlara gitti(0-1). İlk yarının uzatma bölümünde ceza sahası dışı sağ çaprazdan çift vuruş kullanan ekipte Gökhan Töre’nin vuruşunda kaleci topun filelere gitmesini önledi. Takım, soyunma odasına 1-0 geride gitti.
58. dakikada Oğuzhan Özyakup’un pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Gökhan Töre, bekletmeden ortasını yaptı. Demba Ba, üzerine gelen topa gelişine bir şut çekti ve top ağlarla buluştu(1-1).
65. Dakikada sol taraftan Ramon Motta’nın ortaladığı topla ceza sahası içinde buluşan Demba Ba, yüzünü kaleye döner dönmez şutunu çekti, top filelerle buluştu(2-1). Demba Ba’nın golüne konuk ekip Sivasspor yine bir duran top golüyle cevap verdi. 74. dakikada sağ taraftan Cicinho’nun kullandığı korner sonrası ceza sahasında oluşan karambolde topla buluşan Hakan, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi(2-2). Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Beşiktaşı yeniden öne geçiren golü Olcay Şahan kaydetti. 79. dakikada Gökhan Töre’nin pasıyla topla buluşan Demba Ba, akıl dolu bir topuk pasıyla topu ceza sahası içinde bulunan Olcay Şahan’a attı. Olcay Şahan net bir vuruşla topu ağlara gönderdi(3-2). Kalan bölümde tempoyu düşüren siyah-beyazlılar, tempolu ve çekişmeli geçen maçtan 3-2 galip ayrılarak zirvedeki yerini korudu.