Ayfer Atay’dan dersler!..

Bir çok kez Beşiktaş Gazetesi’ne konuk olan, Beşiktaş eski Belediye Başkanı Ayfer Atay seçimlerden sonra Beşiktaş Gazetesi’ne, konuştuğu zaman bir çok insanın kırılacağını söylemişti.
Beşiktaş eski Belediye Başkanı Ayfer Atay gazeteci Neşe Berber’e verdiği röportajda, hiç bir belediye başkanının 26.5 yıllık belediyecilik yapan kendisine bir görüş için başvurmadığını belirterek, “Seçim öncesi gelirler, halka ne vaat edelim diye sorarlar, sonra da bir daha kimse kapınızı çalmaz” dedi. Yeni seçilen belediye başkanı ile bol bol fotoğrafları çekilen ve sosyal medyada yayılan Atay’ın böylelikle hiç bir fikrine başvurulmadığı ve fotoğrafların göstermelik olarak çekilip yayıldığı ortaya çıktı.
Diğer yandan Atay; aynı röportajda; festivaller için hiç para harcamadıklarını, yurt dışı ve içinden sanatçıların hiç para almadan katkı verdiklerini söyledi. Bunu da belediye olarak yapmanın mümkün olduğunu, vatandaşların paralarının çarcur edilmemesi gerektiğini vurguladı. Atay Beşiktaşlıların kentine sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Meclis kararları halk için alınır. Halka rağmen alınmaz. Halk denetlemeli ve baskı unsuru olmalı” dedi.
BKM’ NİN İÇ DEKARASYONUNU BİLE BİZ YAPTIK
Beşiktaş’ın eski belediye Başkanı Ayfer Atay yıllar sonra önemli bir konuya açıklık getirdi. Gazeteci Neşe Berber’in röportajından çıkan önemli bir haber var… Yılmaz Erdoğan’ın BKM’sini açarken, iç dekorasyonu bile Beşiktaş Belediyesi’ne yaptırdığı ortaya çıktı. Atay; ilçemiz bir kültür merkezi kazansın diye çok emek verdik. BKM’nin açılmasına, iç dekorasyonunu bile belediye olarak biz yaptık dedi.
BENZİN İSTASYONU BELEDİYENİNDİ…
Ayrıca Levent’teki benzin istasyonununda belediyenin olduğu söyleyen Ayfer Atay buranın da özelleştirilmesini ve bir şahısa verilmesinindan dolayı üzüntü duyduğunu söyledi. Beltaş’ların da özelleştirilmesine karşı olduğunu söyleyen Atay, kendisinden sonra birçok yanlış işin yapıldığını Beşiktaşlılarla paylaştı.