Medyadaki seçim öncesi ve sonrası rezillikleri belgeledik!.. İşte CHP ile ilgili o haberler işte o isimler… Gidene PAŞAM!.. Gelene AĞAM!..

Bildiğiniz üzere bir süre önce, Ulus Mahallesi Muhtarı Kadriye Gedik cebinden para çıkmadan Kıbrıs Gezisi’ne gitmiş, bu haberi ve kocası eski CHP ilçe başkanı Uğur Gedik ile yapılan haberleri bahane ederek, gazetecilere sinkaflı küfür edip, telefonu kapamıştı.
***
Uğur Gedik bilindiği gibi liste sahtekarlığı gerekçesiyle partiden ihraç edilmesi ve sonra da atılması üzerine yeni belediye başkanı tarafından maaşlı belediye danışmanı yapılmış, makam ve araç verilmişti. Bu durum partililer ve CHP Genel Merkezi tarafından da şaşkınlık ile karşılanmıştı. Kılıçdaroğlu’nun gitmesini bekliyor olacak ki, Gedik bir gün partiye döneceğim dese de genel merkezin Gedik ve bir kaç ismin daha dosyasını henüz rafa kaldırmadığı öğrenildi.
***
Beşiktaş Medya Grup olarak, kamuoyunun haber alma özgürlüğüne darbe niteliğindeki hareketleri kesinlikle izin vermeyeceğimizi bir kez daha kamuoyuna duyurarak, bu terbiyesizce tutum üzerine özür dilemek yerine kendilerini korumak adına debelendikleri ve sahte isimlerle atılan bir/iki tane de olsa mesajlarla (IP numaraları sabit) benzer tutumlar karşısında tüm yayınlarımız ile en sert cevabı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca her fırsatta belirttiğimiz gibi marka değerine darbe niteliğindeki bu ve benzeri hareketler içinde yasal süreç işlemektedir.
Öte yandan; bu habere sayısız yorum geldi. Tıklanma rekoru kırdık!.. Bunları da tek tek yayınlayacağız, kimse merak etmesin. Bilgi ve belgeleri de incelemeye devam ediyoruz, hepsini paylaşacağız.
***
Dün, ilişkiler yumağının ilk halkasını gözler önüne sermiştik. Karı Kocanın marifetlerine kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hadi biz yalan yazıyoruz, olmaz ya, tüm basın yayın organlarında çıkan bu haberler de mi yalan? CHP’nin bu haberler yüzünden erezyona uğraması ve tartışma konusu olması da mı yalan? Yarın yayınlayacağımız köşe yazıları da mı yalan?
Beşiktaş’la ilgili dün bahsettiğimiz her konuya da değineceğiz… Önce kurumsal haberler… İkili ve organize işler yani diğerleri yakında…
***
Ayrıca Uğur Gedik tarafından bir basın toplantısı yapılarak, sadece kendisinin suçlanmasının doğru olmadığını, seçim öncesi nerelerde toplanıldı, kimler vardı?, neler yapıldı? ne kararlar çıktı?.. Tüm gelişmeleri ve isimleri açıklayacağını ve bazı kişilerin rezil olacağını söylediği belirtiliyor. Konuyla ilgili basın toplantısını 6 aydır bekliyoruz!!! Açıkla…Hepsini yazalım!… Ama açıklayacağım diyerek mesaj yollanıyorsa biz bu işte yokuz!.. Bu tür bir siyasetten anlamayız!!!
***
Öte yandan bazılarının münferit bazılarının ise grup halinde (7/8 kişi) eski başkanla ilgili sıkıntıları olduğu da kulağımıza fısıldanıyor. Net konuşun!.. Eski-yeni bizim için farketmez. Radyo Beşiktaş’ta canlı yayına bekliyoruz. Eski radyo programlarınızdaki yayınları da banttan yayınlarız, üzerine konuşuruz. Beşiktaşlı da anlar kimin ne olduğunu?.. Canlı yayına da alalım tarafları… Ya gelin sorularımıza cevap verin ya da sonsuza kadar susun!.. Dedikodu iftira, yalan dolan adamlık değil!.. Kim olursa olsun, milletin arkasından da konuşmayın!.. Sonra sıra size de gelir!.. Dertlenirsiniz!..
***
VARAN 2…
Şimdi gelelim tüm medya organlarında çıkanlara… Ve bizim de yazdıklarımıza… Ve soralım bunlar da mı yalan… Hepsi doğru!..
***
BU HABER DE Mİ YALAN?.. ( Yapılan işler haber konusu olmadı mı?..)
CHP’ye Beşiktaş şoku! Aday listesi reddedildi
İstanbul İl Seçim Kurulu, Beşiktaş İlçe Seçim Kurulunun kararını iptal ederek, CHP’nin ilk aday listesinin geçerli olduğuna karar verdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, CHP’nin, Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik’in İlçe Seçim Kurulu’na verdiği aday listesine itirazda bulunarak, son teslim gününden 1 gün sonra yeni bir listeyi İlçe Seçim Kurulu’na verdiğini tespit ettiklerini belirterek, “Asıl vahim olan 19 Şubat’tan sonra verilen yeni liste, Beşiktaş Seçim Kurulu tarafından kabul ediliyor. Buna itirazımız neticesinde, İstanbul İl Seçim Kurulu, Beşiktaş İlçe Seçim Kurulunun kararını iptal ederek, ilk listenin geçerli olduğuna karar verdi” dedi.
Şentop, CHP’nin, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, aday listesini İlçe Seçim Kuruluna teslim etmek üzere, İlçe Başkanı Uğur Gedik’i yetkili kıldığını, ancak Gedik tarafından 12 Şubat’ta teslim edilen listeye ise sonradan itirazda bulunduğunu söyledi.
CHP’nin, Uğur Gedik için, “Partimiz adına aday listesini sunmak, alındı belgesini almak, her türlü eksiklikleri tamamlama ve aday listesine ilişkin itirazlarını sunmak dahil her türlü işlemi yürütmek üzere aşağıda bilgileri bulunan parti görevlimiz yetkili kılınmıştır” yönünde yazılı yetki belgesi verdiğini belirten Şentop, bu belgede Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreterin imzasının yer aldığına işaret etti.
CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik’in de aldığı yetki belgesiyle, aday listesini, 12 Şubat’ta İlçe Seçim Kurulu’na teslim ettiğini anlatan Şentop, “Sonra enteresandır, 19 Şubat’ta, yani listelerin verilmesinin son tarihi olan gün bitmiş, ertesi gün, Genel Merkez tarafından Beşiktaş İlçe Seçim Kuruluna bir dilekçe verilmiş ve aday listesi üzerinde Uğur Gedik tarafından oynama yapıldığı bildirilmiştir” diye konuştu.
CHP GENEL MERKEZİ SAHTEKAR DEDİ.
CHP Genel Merkezi’nden alınan ve Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Genel Sekreter Bihlun Tamayligil imzalı, 19 Şubat 2014 tarihli gönderilen yazıda, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik’in sahtekarlık yapmakla suçlandığını aktaran Şentop, şunları kaydetti:
“Yazıda, ‘CHP Beşiktaş ilçesinden aday olan kişiler, partimizin Merkez Yönetim Kurulu tarafından görevlendirilen ve yetkili kılınan komisyon tarafından şekillendirilen, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ve Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan tarafından imzalanan, İlçe Seçim Kuruluna teslim edilmek üzere hazırlanan liste üzerinde, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik tarafından yetkisi olmadığı halde tahrifat ve sahtekarlık yapılmıştır.’ Genel Merkez, ilçe başkanı için söylüyor, ‘listeyi değiştirmiştir’ diyor.
Burası da yeterli değil. Asıl vahim tarafı, süre dolduktan sonra, 1 gün sonra verilen listeyi de Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim geçerli kabul ediyor. Beşiktaş İlçe Seçim Kurulunun bu kararına karşın İstanbul İl Seçim Kuruluna itirazda bulunduk. Buna itirazımız neticesinde sonradan verilen liste reddedilip ilk liste dikkate alındı, Beşiktaş İlçe Seçim Kurulunun kararını iptal ederek, ilk listenin geçerli olduğuna karar verdi.”
-“İlçe Teşkilat Başkanını sahtekarlıkla suçlayan bir parti var ortada”
“Kendi teşkilatına güvenmeyen, İlçe Teşkilat Başkanını sahtekarlıkla suçlayan bir parti var ortada” diyen Şentop, şöyle konuştu:
“Bizi ilgilendirmez, kendi iç sorunları. Bizi ilgilendiren kısmı listenin zamanında verilip verilmediğidir. Vaktinde listeni vereceksin, veremediysen onun neticesine, sonucuna katlanacaksın. Masa başında teşkilatla olan problemlerini seçim kurullarına çözdürmeye çalışmak, CHP’nin eski adetleridir zaten.”
Kaynak: AA
Türkiye Gazetesi

***
BU HABER DE Mİ YALAN?..( Kemal Kılıçdaroğlu bizzat işe el atmadı mı?!..)
CHP’li Uğur Gedik disiplin kuruluna sevkedildi
CHP’nin İstanbul Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik’in görevden alınarak, ihraç istemiyle Disiplin Kuruluna sevk edildiğini bildirildi.
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.
Parti genel merkezinde gerçekleştirilen ve 3,5 saat süren toplantıda, yerel seçim çalışmaları ve aday listeleri değerlendirildi.
Toplantıda, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik’in, görevden alınması, tedbirli olarak ihraç istemiyle Disiplin Kuruluna sevk edilmesi kararlaştırıldı.
Gedik’in Genel Merkez tarafından gönderilen belediye meclis üyesi listesini, iki ismi değiştirerek İlçe Seçim Kurulu’na teslim ettiği belirtildi.
Kaynak: Milliyet. Cumhuriyet. Aydınlık

***
BU HABER DE Mİ YALAN?.. (Tüm basın yalan, bir tek siz mi doğrusunuz?)
CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik görevden alındı
CHP MYK, Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik’i belediye meclis üyelerini kendisi Genel Merkez’e sormadan değiştirdiği için görevden aldı.
Kaynak: Radikal. Odatv. Takvim

***
BU HABER DE Mİ YALAN?.. (Böylesine olayların yaşanmasına neden olunmadı mı?)
CHP karıştı! Koltuklar havada uçuştu
Beşiktaş, CHP örgütünün toplantında kavga çıktı. Koltuklar havada uçtu, belediye meclis üyeleri yaralandı, kadınlar birbirine girdi, taraflar birbirlerinin gırtlağına yapıştı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı toplantıda 50 kişinin karıştığı kavganın yaşanması üzerine de toplantıya yarım saat ara verildi.
Beşiktaş CHP örgütünün birbirine girdiği toplantı, pazartesi saat 17:30’da Akatlar Kültür Merkezi’nde yapılrı. Toplantıya örgütün ağır topları da katıldı. CHP Parti Meclisi üyesi Dursun Bolat, Ankara’dan toplantıyı takip etmek içi geldi. İBB CHP Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülseven, il yöneticisi Mustafa Ataç, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinadar ve ekibi toplantıda hazır bulundu.
BAŞKANI ELEŞTİRDİLER
Toplantıda ilk konuşmaları Beşiktaş’tan belediye başkan adayı olan Prof. Dr. Erol Köktürk ile Perihan Karasu yaptı. Özellikle Köktürk’ün, Murat Hazinedar’ın adaylık sürecini eleştiren konuması dikkat çekti. Köktürk, Hazinedar’ın adaylık sürecinin parti tüzüğüne aykırı olduğunu söyledi. Daha sonra da Hazinedar’ın ekibin eleştirdi. Beşiktaş’ta oturmayan kişilerin meclis üyesi yapıldığını ve belediyede önemli görevler verildiğini ifade etti. Sinop ve Ordu’da ikamet eden kişilere görevler verildiğini iddia etti. Hatta Hazinedar’ın akrabalarını önemli görevlere getirdiğini söyledi.
PARTİ SUÇU
CHP Parti Meclisi üyesi Dursun Bulut’un konuşması ise salonda tansiyonun yükselmesine neden oldu. Bulut da konuşmasında Hazinedar’ı hedef aldı. Kılıçdaroğlu tarafından sahte liste hazırladığı için görevden alınan Beşiktaş eski ilçe Başkanı Uğur Gedik’i Beşiktaş Belediyesi’ne başdanışman yapmasını “Parti suçu işliyorsun’ sözleri ile eleştirdi. Daha sonra kürsiye eski meclis üyesi Mehmet Aslan çıktı. Aslan da eleştirel konuşmalara devam edince salon birden karıştı. Beşiktaş CHP örgüt üyeleri ile Beşiktaş Belediyesi yöneticileri arasında kavga çıktı. Kavgada koltuklar havada uçtu. Görgü tanıkları kadınların da karıştığı kavgada tarafların birbirlernin gırtlaklarını sıktığını iddia etti.
YATIŞTIRICI KONUŞMA
Salonda yaklaşık 50 kişinin karıştığı kavga yüzünden toplantıya yarım saat ara verildi. Daha sonra yaralılara müdahale edildikten sonra kürsiye Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar geldi. Hazinedar konuşmasında, tansiyonu düşerecek ve kavgaya sebep olmayacak kelimeler kullanmaya çalıştı. CHP kulislerinde ise Beşiktaş’ta yaşanan bu kavganın ilk olduğunu ancak son olmayacağı öngörülüyor.
DURSUN BULUT’TAN AÇIKLAMA
CHP Parti Meclisi üyesi Dursun Bulut ise konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Bulut, kendisinin akşam 23 suları konuştuğunu, yapıcı bir konuşma yaptığını ve arkadaşlarının tamamının kendisini tebrik ettiğini söyledi. Bulut konuşmasında örgütteki eksikleri dile getirdiğini ve çözüm arayıcı, yapıcı bir konuşma olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: Hürriyet. Aydınlık. İstanbul Gerçeği.

(YARIN: KÖŞE YAZILARI…)

3 comments
  1. işin cılkı çıktı bize ne sizin kişisel çekişmenizden yarında şok şok mu yazacaksınız? bana sokağımı anlatın ilçemi anlatın paparazi haberlere doyduk

  2. çarşı mustafa akıllı ol ayıptır. Terbiyesiz ve seviyesiz inlanlara koltuk teslim edilirse böyle oluyor işte tebrikler GAZETE BEŞİKTAŞ VE ÇALIŞANLARI bilgilendirdiğiniz için gazete Beşiktaş Çarşı için çok şey yapmıştır.Semt içinde çok şey yapmıştır. Gazetenin büyümesi sizi neden huzursuz ediyor. Bu gazete ilk ve tek………….. 

  3. Sana gazete ulaştırmaya çalışırken haber yapacağız derken küfürü yedik!..

Comments are closed.