SKANDAL!!!: Hazinedar’a tokat haberi rekor kırdı!..

SKANDAL!!! Hazinedar’ı tokatladı mı??? adlı haber 47.432 kez okundu. Haber şöyleydi:
Eski Beşiktaş İlçe örgütü yöneticilerinin twetleri Beşiktaş’ı karıştırdı. Skandal’ın Türkiye çapında da yankılanacağa benziyor. Atılan ve paylaşılan mesajlarda Mustafa Sarıgül’ün Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı tokatladığı hatta bazılarında ise dövdüğü söyleniyor.
Bilindiği gibi Murat Hazinedar Mustafa Sarıgül’ün avukatı idi ve son 28 aday bir yıldır CHP için Beşiktaş’ta çalışırken, 24 saat içinde aday gösterilmişti. Sarıgül, TDH üyesi olan ve tekrar 3 kez kovulduğu CHP’ye dönen Av. Murat Hazinedar’ın Beşiktaş Belediye Başkan adayı olması ve başkan seçilmesi için çok uğraşmıştı. Bu uğraşıların sonucu Kemal Kılıçdaroğlu’na Hazinedar’ı kabul ettirmişti. Seçim öncesi de Beşiktaş’ta büyük olaylar yaşanmış, listeler delinmiş hatta Genel Merkezin listesi başta eski ilçe başkanı olan Uğur Gedik tarafından bir otelde kararlaştırılarak, ortaklaşa değiştirmiş. CHP Genel Merkezi bunun üzerine İlçe Başkanını görevden almış, partiden ihracı yine Sarıgül tarafından önlenmişti. Sarıgül’ün böylesine önem verdiği Beşiktaş ilçesinde belediye son zamanlarda anormal biçimde kadrolaşmaya gidiyordu. Hatta yeni başkanın kızkardeşi ve kayınbiraderin’in önemli görevlere getirilmesi, Sarıgül’ün akrabasının ise Hazinedar tarafından soyadını değiştir dedikoduyu önleyelim dedikodu çıkar işe alamam seni dediği konuşuluyordu. Bu ve benzeri birçok olayın ardından edinilen bilgiye göre tokatlama skandalı ve iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Edinilen bilgilere ve iddialara göre; olayın Sarıgül’ün evi olan Platin konutlarında ve başkan yardımcılarının gözü önünde cereyan ettiği de belirtiliyor. Taraflar şu ana kadar bir açıklama yapmadı. Ancak bir başkan yardımcısı “Bunlar yalan” dedi.
Beşiktaş Medya Grup olarak bu olaylara inanmak istemediğimizi ve böylesine bir onur kırıcı davranışın varsa muhattabının kişisel olacağını, ancak Beşiktaş halkı adına kabul edilemez ve de utanç verici olduğunu paylaşmak istiyoruz.