Büyük heyecana saatler kaldı

Dev maç öncesi muhtemel 11’ler şu şekilde oluştu…

BEŞİKTAŞ

Demba Ba: Senegalli yıldız, Kara Kartal’ın hücum hattının 1 numarası konumunda… Taraftar, Feyenoord maçında yaptığı resitalin devamının Tottenham karşısında tekrar edilmesini merakla bekliyor.

Tolga: Türkiye’nin en önemli kalecileri arasında yer alan Tolga Zengin, önemli maçlarda öne çıkıp yaptığı kurtarışlarla takımına hayat veriyor.

Serdar Kurtuluş: Sağ bek transferi yapmayan Siyah-Beyazlılar’da bu bölgede Serdar Kurtuluş forma giyiyor.

Pedro Franco: Siyah-Beyazlılar’ın Kolombiyalı stoperi, savunma hattındaki başarısıyla Slaven Bilic’in vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Ersan: Sakatlığını tamamen atlatan Ersan, Rizespor maçının ardından ilk kez Siyah-Beyazlı formayı giyecek.

İsmail: Deneyimli futbolcu, Ramon Motta’nın formsuzluğunda formayı kaptı. Sol bekte takımında yaptığı başarılı işlerle adından söz ettiren İsmail, serbest vuruşlarda da etkili.

Gökhan: Beşiktaş’ın genç sağ kanadı Gökhan Töre, rakip kaleyi yaptığı bindirmelerle ve yaptığı başarılı ortalarla adeta bir asist makinesi.

Atiba: Kale dışında Siyah-Beyazlılar’ın neredeyse bütün bölgelerinde forma giydi. Bu maçta gerçek yeri olan ön liberoda forma giyecek.

Veli: Kartal’ın pas trafiğinin en önemli dişlilerinden biri olan Veli, rakip üzerine yaptığı baskıyla takım arkadaşlarına alan kazandırıyor.

Sosa: Beşiktaş taraftarının çok şeyler beklediği Jose Sosa, orta alanın neredeyse her bölgesinde görev alabiliyor.

Olcay: Kara Kartal’ın 10 numarası, yer aldığı maçlarda sol kanat bölgesinin adeta tek hakimi oluyor.

TOTTENHAM

Adebayor: Takımın 1 numarası. Kariyerinde forma giydiği takımlar, kazandığı kişisel başarılar herkesçe biliniyor. Rakibin en ufak hatasında ‘cezalandırıcı’ kimliğini konuşturuyor.

Lloris: İki sezon önce Lig 1 ekibi Lyon’dan Tottenham’a transfer edilen Lloris, İngiliz ekibinin kaledeki sigortası konumunda bulunuyor.

Dier: İngiliz futbolunun gelecek vaat eden isimleri arasında yer alan Dier, Tottenham’ın savunma hattında güven veriyor.

Kaboul: Beşiktaş’ın bir dönem transfer listesinde yer alan Kaboul, son 4 sezondur yer aldığı İngiliz ekibinin önemli isimleri arasında bulunuyor.

Vertonghen: 27 yaşındaki Belçikalı, Tottenham savunmasının en kilit isimleri arasında bulunuyor.

Naughton: Deneyimli futbolcu, görev aldığı sağ kanat bölgesindeki etkinliğiyle tanınıyor. Kontra futboluyla ünlü.

Bentaleb: Tottenham altyapısından yetişen Bentaleb, orta alanın ortasında görev yapıyor. 19 yaşındaki futbolcu, hızlı ve enerjik.

Lennon: Ada temsilcisinin en etkili silahları arasında yer alan Lennon, hücum hattının sağ bölgesinde forma giyiyor.

Capoue: Fransız orta alan, takımının pas alışverişlerindeki merkez ismi konumunda yer alıyor. Rakip ataklarını engellemekle görevli.

Mason: Arjantinli menacer Mauricio Pochettino’nun takımın başına gelmesinin ardından ismi ön plana çıkmaya başlayan Mason, orta alanda Tottenham’a dinamizm katıyor.

Lamela: Mavi-Beyazlılar’ın hücum hattının en önemli isimleri arasında yer alan Lamela, Tottenham’ın çok şey beklediği oyuncular arasında yer alıyor.