Küfürbaz muhtar kim?

Kadın… Anne… Muhtar… Ve Sinkaflı Küfür… Ulus Mahallesi Muhtarı Kadriye Gedik “Beleş gezi!..” haberi ve belediyede danışman olan kocası Uğur Gedik’in partiden atılması ile ilgili çıkan haberler üzerine ağzını bozdu!.. Seçilmiş bir kişinin ve günde onlarca vatandaşla muhatap olan bir kadının sadece işlerini yapan gazetecilerin ölmüş annelerine yönelik iğrenç sözleri infial uyandırdı. Terbiye sınırlarını aşan bu kişinin muhtarlık yapması da sorgulanmaya başlandı. Bağımsız hareket etmesi beklenen ve ilçenin en büyük mülki amiri Kaymakamlığa karşı sorumluluğu olan bu kişi ile ilgili şikayette de bulunacağımız aşikardır.

BU NASIL BIR ANNE NASIL BIR INSANDIR!?..

Gazete çalışanları konu ile ilgili şu özet bilgileri verdi: “Vatandaşların talebi üzerine muhtarlığa 15 yıldır yaptığımız gibi yine ücretsiz gazete götürdük. Anlamsız hareketler ve oldukça agresif bir tutum içinde davranış gösterdiğini tespit ettik. Saygı ve terbiye sınırlarını aşan ve bir kadından beklenmeyen tavırlar sergiliyordu. CHP üyesi olduğunu söyledi, kartvizitini verdi. Bunun üzerine olayı gazete merkezine gelerek üst düzey yetkililere anlattık. Yetkili telefonla kendisini arayarak, olayı anlamaya çalışırken, bir anda “Niye yazıyorsunuz herşeyi” diyerek annelere yönelik sinkaflı bir küfür etti. Yanıtı beklemeden de telefonu kapattı.”

DİNİMİZDE ÖLMÜŞ İNSANLARA RAHMET OKUNUR

Gazete çalışanları daha sonra konu hakkında şunları söylediler; “Kendisine tekrar ulaşılamayınca, gazete sorumlusu Kadriye Gedik’in belediyede danışman olan eşi Uğur Gedik’i arayarak durumu anlamaya çalıştı. Gedik, karısını aradı ve bize dönerek “Evet küfür etmiş. Gazetenin habercilik anlayışının sorgulaması yanlış bir tutum” dedi. Ayrıca gazetede çıkan haberlerin de doğru olduğunu teyit etti. Her zamanda kendilerine söz hakkı verdiğimizi söyledi.”
Bunun üzerine, kem sözün sahibine ait olduğunu belirterek, iğrenç söylemi eşine ve kendisine aynen iade ettik. Ayrıca basn özgürlüğü ve haber alma hürriyeti adına, emekçilere yapılan bu çirkin tutumu kınadığımızı da bildirdik.

BU İŞİ ÖZÜR DE TEMİZLEMEZ!..

Öte yandan tüm telefon konuşmalarının hoparlörden dinleyerek olaylara şahit olduklarını söyleyen gazete çalışanları yasal hakları saklı kalmak kaydıyla siyasi ve basın örgütleri başta olmak üzere her türlü platformda bu işin sonuna kadar takipçisi olacaklarını kaydettiler. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Muzaffer TOPAL

Gazetecilere küfür eden ulus mahallesi muhtarı kadriye gedik
Beşiktaş ilçesi Ulus Muhtarı Kadriye Gedik, Beşiktaş belediye başkanı Murat Hazinedarın organize ettiği bedava yurt dışı gezisine katıldı, gazetede haber olunca, haberi beğenmeyip gazetecilere küfür etti. Kadriye Gedik’in kocası Uğur Gedik CHP’den liste sahtekarlığı nedeniyle atılmıştı. Daha öncede rüşvet aldığı gerekçesiyle polis dinlemesine takılmış gazetelere haber olmuştu. Partiden atılınca, Murat Hazinedar belediyeye alıp danışman yapmıştı.

2 comments
  1. Değmez abi sen işine bak sabırrrr

  2. akıllı ol ayıptır. Terbiyesiz ve seviyesiz inlanlara koltuk teslim edilirse böyle oluyor işte tebrikler GAZETE BEŞİKTAŞ VE ÇALIŞANLARI bilgilendirdiğiniz için gazete Beşiktaş Çarşı için çok şey yapmıştır.Semt içinde çok şey yapmıştır. Gazetenin büyümesi sizi neden huzursuz ediyor. Bu gazete ilk ve tek…………..

Comments are closed.