İşsiz kalan Başkan!..

Beltaş işçilerinin grevine destek veen ve onların fotoğrafını paylaşan CHP Beşiktaş Gençlik kolu Başkanı Seçkin Aybarın bu gerekçe ile belediyedeki işinden çıkarıldığı iddia ediliyor. Sosyal medyada ve yazılı basında gündem oluşturan bu konu ile ilgili şu haberler yer aldı:
“Beşiktaş Belediye Başkanı, BELTAŞ işçilerine destek veren ve taşerona karşı çıkan Beşiktaş CHP Gençlik Örgütü Başkanı Seçkin Aybar’ı Belediyede yeni başladığı işten çıkarttı. Daha önce grev hakkını kullanan Beltaş işçilerini dövdürttüğü iddiasıyla gündeme gelen ve CHP Genel Merkezi’nin müdahelesi ile işçilerle uzlaşmak zorunda kalan Belediye Başkanı, CHP Beşiktaş Gençlik Örgütü Başkan’ı Seçkin Aybar’ı işten çıkarmakla tehdit etmişti.
Edinilen bilgilere göre Beşiktaş Belediye Başkanı, Aybar’ın Belediyede yeni başladığı işten istifasının alınması için İnsan Kaynakları Müdürü’ne talimat verdiği ortaya çıktı. Zorla istifası alınmaya çalışılan Aybar istifa etmeyince de işten çıkartıldı.
Konu ile ilgili Seçkin Aybar, işten atıldığını doğruladı. Gerekli açıklamayı, Beşiktaş’taki arkadaşları ile görüşüp ilerleyen zamanda yapacağını belirtti. Ardından başta CHP Genel Merkez olmak üzere il ve ilçe teşkilaütları ve gençlik örgütünün de bu ktonunun çözüme kavuşması için girişimlerde bulunulduğu öğrenildi.”