“Oyalanmak istemiyoruz”

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski kulüp başkanı Yıldırım Demirören’in alacaklarını bağışlaması konusunda netlik getirmeyip kendilerini oyaladığını söyledi. Çebi, siyah-beyazlı kulübün Ceylan InterContinental Otel’de gerçekleştirilen Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda söz alarak, üyelerin eleştiri ve önerilerini değerlendirdi.
Eski başkan Yıldırım Demirören’in kulüpten alacağı 100 milyon lira civarındaki paraya değinen Çebi, şu ifadeleri kullandı:
“Eski başkanımız Demirören, bir mali kongrede Beşiktaş camiasından helallik isteyerek, alacağı rakamı bahşettiğini ifade etmiştir. Maalesef o günden bugüne bizler Beşiktaş başkanının helalleşme arzusuna istinaden bu kapıyı açık bıraktık. Hiçbirimiz kendilerine ‘bu parayı bahşedin’ demedik. Kendisi kongre önünde ibra olabilmek adına belki de ‘ben helallik istiyorum, bu parayı da bahşediyorum’ dedi. Biz de gerekli evrakın tevdi edilmesi için uzun zamandır kendisiyle görüşüyoruz. Bugün yarın şeklinde maalesef oyalanmış bulunuyoruz.”