Aşkın adı var!..

BEBEK- Ebru Şallı eşi Harun Tan’dan 3.5 ay önce boşandı. Popçu Sinan Akçıl ile olan ilişkisini önce yalanlayan sonra itiraf eden Ebru Şallı geçen hafta Bebek’teydi. Telefonu elinden düşürmeyen, sürekli mesaj yazan Ebru Şallı objektifleri fark edince “Yakaladınız” deyip gülümsedi. Sonra da “Sinan ile birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Adını koyamadık. Sinan dahi biri.” Sinan Akçıl da, Ebru Şallı için “Kutsal kadın” demişti.
SÖZ VERDİ TUTMADI!..
ETİLER- Kıvanç Tatlıtuğ, Etiler’de bir kuryeyle çarpıştıktan sonra annesine bir daha motora binmemek için verdiği sözü çabuk unuttu. Kazadan sonra korkup 200 bin euroya otomobil bile alan Tatlıtuğ Etiler’de yine motosikletiyle tur atarken görüldü. Annesi Nurten Tatlıtuğ’ın kısa bir süre önce, “Bir daha motora binmeni istemiyorum” sözleriyle ültimatom verdiği oyuncu, motor sevdasından kolay vazgeçeceğe benzemiyor.
KİM BU SERAY?..
BEBEK- Güzel oyuncu Seray Sever, geçen hafta Bebek’teydi. Mini kıyafetiyle bakışları üzerinde toplayan Sever’in yanındaki erkek arkadaşı akılları karıştırdı. Gazetecileri “Hello” diyerek selamlayan Seray Sever, tüm ısrarlara rağmen erkek arkadaşının kim olduğunu ise söylemedi.
“İŞİMİZ OLMAZ”
BEBEK- Şarkıcı Demet Akalın, geçen hafta eşi Okan Kurt’la Bebek’te kahvaltı keyfi yaptı. Akalın, “Seren Serengil, sizi Alişan’la barıştırdı mı?” sorusuna, “Ben kinci değilim” dedi. Araya giren Kurt ise eşinin aksine Alişan için sert konuştu: “O adamla aynı kareye bile girmeyiz. Onunla asla işim olmaz. Allah herkesin yolunu açık etsin.”
SIRRI ORTAYA ÇIKTI
BEBEK- Güzel şarkıcı Göksel, geçen hafta Bebek’teydi. Güneşli havanın tadını çıkaran ünlü şarkıcı Göksel, elinden yeşil çayı düşürmedi. Kafede oturduğu süre boyunca üç bardak yeşil çay içen Göksel için; “Formunun sırrı yeşil çaymış” denildi.