Çalışmalar sürüyor

Spor Toto Süper Lig’de haftayı 0-0’lık Çaykur Rizespor beraberliğiyle kapatan Beşiktaş, 9. haftadaki Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, kondisyon ve taktik ağırlıklı bir antrenman yaptıkları belirtildi. Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan oyunculardan İsmail Köybaşı ve Atiba Hutchinson’ın bireysel olarak, Muhammed Demirci’nin ise salonda idman yaptığı kaydedilirken, Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde sakatlık yaşayan Tomas Sivok’un çekilen MR’ı sonrasında sol arka adalesinde zorlanma olduğu tespit edildi, oyuncunun tedavisine başlandığı aktarıldı.

Öte yandan, Beşiktaş A2 Takımı’nın Kocaelispor ile oynayacağı maçın kadrosunda bulunan Filip Holosko, Pedro Franco, Emre Metin, Ömer Şişmanoğlu, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Akgün, Uğur Boral, Gökhan Süzen ve Kerim Frei’ın çalışmada yer almadığı duyuruldu. Beşiktaş, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.