EKSTRA: “Gelecek için çalışmaya devam edeceğiz”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, “Bu çatı altında hiç sarsılmayan istikamet doğrultusunda Türkiye’yi çözümlerle buluşturduk” diye sözlerini sürdürdü. İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

14 Ağustos 2001’den Ak Parti’yi kurduğumuz günden bu yana milletimize hizmet veriyoruz. Canla başla bir çaba sarf ediyoruz. Özellikle 3 Kasım 2002 seçimleriyle oluşan parlamento yapısıyla birlikte on bir yıl boyunca çok önemli yasama faaliyetlerini gerçekleştirdik. Bu çatı altında hiç sarsılmayan istikamet doğrultusunda Türkiye’yi çözümlerle buluşturduk.
Bugün yeni bir gündür. Yeni bir başlangıçtır. Hazreti Mevlana’nın ifade ettiği gibi “Dün dünde kaldı cancağızım. Bugün yeni şeyler söylemek lazım” elbette dünü hatırlayacak, dersler çıkaracağız.
Ancak dünün verdiği tecrübeyi kendimize azık edecek, gözümüzü istikbale dikecek, gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.
Hayalleri hedef haline getirdik. Hedeflerimizi tek tek tutturduk. Biz yaptıklarını yeterli görenlerden, mevcuda razı gelenlerden asla olmayacağız.
Önceki hafta Kırşehir’de son derece anlamlı bir anma merasimini de gerçekleştirdik. 21. Yüzyılın bir Yunus Emre’si olan Neşet Ertaş’ı Kırşehir’de hem kabri başında, hem de anma andık.