SPOR: Bilic oyuncularını tek tek kutladı

Eskişehir galibiyetinin ardından siyah-beyazlı oyuncuların yakın ilgisiyle karşılaşan teknik direktör Bilic, kapıdan girer girmez öğrencileriyle kenetlendi. Oyuncularına sarılan Hırvat çalıştırıcı tüm futbolcularını tek tek kutladı.

Hırvat teknik adam, kapı açılır açılmaz kendisine koşan futbolcularıyla kenetlenerek sarmaş dolaş oldu. Bu zaferi Bilic’e hediye eden futbolcular, daha sonra hep birlikte tezahüratlar eşliğinde sevinmeye başladı. Futbolcuların soyunma odasındaki sıcak ortamından etkilenen Slaven Bilic her futbolcusunu ayrı ayrı tebrik etti.
Daha sonra takıma bir konuşma yapan Hırvat hoca, bu tür deplasmanlardan galibiyetle dönmenin zor olduğunu belirtti. Bu galibiyetin karşılığının sadece üç puan olmadığını dile getiren Bilic, “Şampiyonluklar işte bu tür maçları kazanarak gelir. Zorluk derecesi çok yüksek maçlardan galip ayrılmak çok önemli. Bu nedenle hepinizi kutluyorum. Böylesine maçlarda iyi oynamaktan çok daha önemli olan şey üç puandır. Buna çok ihtiyacımız vardı. Büyük bir iş başardınız” ifadelerini kullandı.