SPOR: Eski Beşiktaşlı’dan Kartal’a rest

Ertuğrul sağlam yaklaşan Eskişehirspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sağlam şunları söyledi: “Beşiktaş, yıllarımızın geçtiği, uzun yıllar hizmet ettiğimiz, gönlümüzün bir kenarında yeri olan sevdiğimiz bir kulüp. Karşılaşmayı kazandığımız takdirde…”
Sağlam şunları söyledi: “Beşiktaş, yıllarımızın geçtiği, uzun yıllar hizmet ettiğimiz, gönlümüzün bir kenarında yeri olan sevdiğimiz bir kulüp. Karşılaşmayı kazandığımız takdirde puan sıralamasında Beşiktaş’ın üzerine çıkabileceğiz. İlk 7 haftalık zorlu fikstürün ardından puan cetvelinde güzel bir yerde olmanın keyfini yaşamak istiyoruz. Tüm bunları bir araya getirdiğimizde Beşiktaş maçının bizim için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Oyuncularımız, Kasımpaşa maçında ortaya koydukları sorumluluk duygusunu Beşiktaş maçında artırarak devam ettirecekler. İnşallah güzel bir sonuçla yolumuza devam ederken zirveye tırmanmanın keyfini de yaşayacağız. İnşallah maça kadar güzel bir şekilde hazırlanıp, iyi bir kadroya sahip olan sezona da iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş karşısında güzel bir oyunla galibiyet elde etmek istiyoruz”
– Taraftara çağrı
Beşiktaş maçında taraftara “destek” çağrısında bulunan Sağlam, “Taraftarın sorumluluk almasını istiyorum. Onları daha coşkulu görmek istiyoruz. Geçen yıllarda Eskişehir’de daha güzel atmosfer oluyordu. Ancak bu coşkulu taraftarı ilk üç haftada göremedim. Beşiktaş maçında gerçek Eskişehirspor taraftarını görmek istiyorum. Maçın durumu ne olursa olsun takımlarını sonuna kadar desteklesinler” ifadelerini kullandı.