SPOR: Töre’nin bonservisini istiyorlar

Kiraladıkları futbolcuların satış opsiyonlarını da aldıklarını vurgulayan Deniz Atalay “Satış opsiyonsuz olmaz. Biz futbolcuyu yetiştireceğiz, ondan sonra bir başka takım gelip hazır yetişmiş futbolcuyu alacak. Bu bize uygun bir şey değil” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Gökhan’ın bonservisini almak için Rubin Kazan ile temasa geçildiği öğrenildi. Siyah-Beyazlıların kapıyı 3 milyon eurodan açtığı kaydedildi. Olabilecek en ucuz rakama bonservisinin alınacağı dile getirildi.

Beşiktaş’ın sezon başında Hamburg’dan 1 yıllığına kiraladığı Gökhan Töre, ortaya koyduğu performansla Siyah-Beyazlıların vemilli takımın gözdesi oldu. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, kariyerindeki ilk iki golü Trabzonspor ve Erciyesspor’a kaydetti.
Andorra’nın 5-0 ile geçildiği maçta orta sahanın kilit ismi olan Gökhan, yaptığı 2 asist ve isabetli ortalarıyla galibiyette önemli bir paya sahip oldu. Gökhan’ın gün geçtikçe yükselen ivmesinin ardından, gelecek sezon da Beşiktaş’ta devam edip etmeyeceği endişesi oluştu.

Fakat kulübün asbaşkanı Deniz Atalay yüreklere su serpti; “Gökhan’ın satış opsiyonu bizde. 7.5 milyon euro. Gökhan’ı kaptırmayız” dedi.