BEŞİKTAŞ GAZETESİ – Günlük Yerel Gazete

BEŞİKTAŞ ücretsiz olarak 40’a yakın branşta el emeğini değerlendirme ve meslek edindirme kursları sunuyor. Başvuru için ön kayıtlar 3 Eylül – 18 Eylül tarihleri arasında Levent Hizmet Binasından alınacak… BEŞİKTAŞ Belediyesi ve Bebekliler Derneği tarafından düzenlenecek olan Bebek Şenliği, birbirinden renkli etkinlikler ve dj performanslarıyla Bebek Parkı’nı şenlendiriyor…Beşiktaş’ta esenlik hizmeti dikkat çekiyor. Bu hizmet ile Beşiktaş’ta belli bir yaşın üstünde olanlar bakımlarını yaptırabiliyor ve merak ettiği konularda da bilgi alabiliyorlar. Yetkililer esenlik hizmeti ile ilgili detayları aktarıyor… Ve diğer yerel olaylar…

Beşiktaş’ta yaş almak çok güzel!..

esenlik hizmeti beşiktaş kentlisinin takdirini topluyor. Beşiktaş kentlileri 444 44 55 numaralı çağrı merkezinden randevu alarak bu hizmetlerden ayda bir kere (hafta sonu hariç) ücretsiz olarak esenlik hizmetinden faydalanabilecekler.

Beşiktaş’ta esenlik hizmeti dikkat çekiyor. Bu hizmet ile Beşiktaş’ta belli bir yaşın üstünde olanlar bakımlarını yaptırabiliyor ve merak ettiği konularda da bilgi alabiliyorlar. Yetkililer esenlik hizmeti ile ilgili şu detayları aktarıyor: “Beşiktaş Belediyesi tarafından veriye dayalı hizmet üretme ilkesiyle “Esenlik Hizmeti” projemiz uygulamaya başladı. “Esenlik Hizmeti”yle; ihtiyaçlarını karşılayamayan, öncelikli olarak 75+ yalnız yaşayan hemşerilerimizin ve engelli/dezavantajlı bireylerin hayatlarının kolaylaştırılması amaçlanıyor. Zamanlarının büyük bir bölümünü geçirdikleri evlerinde sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortam yaratılması hedefleniyor. Bu kapsamda “Evde Kuaför Hizmeti”, “Evde Temizlik-Hijyen Desteği” ve “Pratik Ev Düzenlemeleri Hizmeti” Beşiktaş Belediyesi’nin uzman personeli tarafından vatandaşa yerinde hizmet olarak sunuluyor. Beşiktaş kentlileri 444 44 55 numaralı çağrı merkezinden randevu alarak bu hizmetlerden ayda bir kere (hafta sonu hariç) ücretsiz olarak faydalanabilecekler.
Ayrıca bu hizmetlere ek olarak yaşa bağlı rahatsızlıklarla ortaya çıkan unutkanlık vb. sebeplerle sıkça görülen ev dışında kalma ya da ev içinde kilitli kalma durumlarında öncelikle 75+ yalnız yaşayan kişiler ücretsiz olarak “Çilingir Hizmeti”nden yararlanabilecekler.”