HARARLI: DOĞUM HEDİYESİNDEN ZİYAFETE…

LÜKS DOĞUM HEDİYESİ
BEBEK- Yasemin Ergene geçtiğimiz haftalarda ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.İzzet Özilhan’la evlenip anne olduktan sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Ergene, geçen hafta son model otomobiliyle geldiği Bebek’te objektife takıldı.
İkinci kızları Ela’yı birkaç hafta önce dünyaya getiren Ergene’ye, bu otomobili eşinin doğum hediyesi aldığı öğrenildi.

SEDA’NIN SEVGİLİSEN ŞOK!

ETİLER- Bir süredir adı Seda Sayan ile anılan Erkan Çelik’in arabasından yılan çıktı. Etiler’de arabasına bindiğinde yılanı fark eden Erkan Çelik, büyük bir panik yaşadı. Hemen aracındaki yılanı öldürüp resmini çeken Çelik, ‘Arabanın içinden yılan çıktı. Kıvrılmadan 1 metre var. Etiler’in göbeğinde yılanın ne işi var, bir de nasıl girdin be arabaya’ notunu paylaştı.

Annesine ziyafet çekti

ETİLER- Ünlü ikoncan İvana Sert annesiyle birlikte Etiler’de güzel havanın tadını çıkardı. Annesi Tama hanıma yemek ziyafeti çeken güzel tasarımcı Bugün Ne Giysem programının sezon tatiline girmesinin ardından kendisininde yaz tatiline çıkacağını söyleyen İvana Sert, “Henüz tatil programımı yapmadım, büyük ihtimalle annemle birlikte Akdeniz’e gideriz” dedi.

Sultan da kraliçe de benim

ETİLER- Ünlü oryantal Asena’ya Etiler Akmerkez’de dolaşırken görüntülendi. Seda Sayan’ın sunduğu sabah kuşağındaki ‘Seda Sultan’ programına katılan Ünlü oryantal Asena, ‘Akmerkez’e kahve içmeye geldim’ dedi. “Burada sultan da kraliçe de benim” diyen Asena, ilginç saç topuzuyla dikkat çekti.

“TATİL BAŞLIYOR”

BEBEK- Ünlü iş adamı Kaya Çilingiroğlu eşi Feraye Tanyolaç ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Çilingiroğlu, ‘Nasılsınız? Yakın zamanda yeni bir proje var mı?’ sorusuna ’Yakındaki en büyük projem uzun bir tatil yapmak’ dedi ve gülümsedi.’ Uzun soluklu bir tatil düşünüyoruz. Yakın zamanda İstanbul’dan ayrılıp tatilimize başlayacağız’ dedi.

Yeni yaşa yeni kariyer

BEBEK- Ekranların sevilen oyuncusu Didem Balçık, geçen hafta Bebek’te objektiflere takıldı. Ajda Pekkan’ın da kariyer planlamasını yapan Çağatay Öztürk ile objektiflere takılan oyuncu Didem Balçık; “Bugün yaş günüm çok mutluyum, yeni yaş daha iyi bir kariyer. Yeni yaşa yeni hayat” diye espri yaptı.

GÖRENLER ŞAŞIRDI!..

BEBEK- Muhteşem Yüzyıl’ın at üstünde seferlere çıkan Kanuni’si Halit Ergenç, boş vakitlerinde bisikletten inmiyor… Geçen hafta tam tehçizatlı olarak Bebek’te bisikletiyle gezmeye çıkan Ergenç, Bergüzar Korel ve oğlu Ali’yle buluştu. Halit Ergenç yıllar sonra yeniden bisiklete binmeye başladığını söyledi. Dizi setinde bol bol ata binen Ergenç’i Bebek’te uzun sakalları, şortu ve kaskıyla bisiklet üstünde görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.