SPOR: Şampiyonlar ligi hesapları…

Beşiktaş şimdiden Şampiyonlar ligi için hesap yapmaya başladı. Siyah Beyazlı ekip sezonun ilk yarısını ikinci sırada tamamlamış ve ligi ilk iki sırada yer alarak bitirmeyi planlamıştı. Ancak yaşanan sakatlıklar ve sonrasında gelen puan kayıpları Beşiktaş’ın üçüncü sıradaki yerini de riske sokmuştu.
58 puan ile ikinci sırada bulunan Sarı Lacivertli ekibin bu hafta Galatasaray, son hafta ise küme düşme hattında yer alan Karabükspor ile oynayacak olması Beşiktaş yönetimini harekete geçirdi.
Fenerbahçe’nin olası puan kayıplarını hesap eden futbol komitesi takıma dağıtılan galibiyet primlerini 2 katına çıkardı. Sezon başından bu yana galibiyetlerde 9 bin TL alan oyuncuların primleri son üç maç için 18 bin TL’ye çıkartıldı. Ayrıca ligin ikinci tamamlanması halinde sezon boyunca verilen primlerin yüzde ellisi oyunculara ikincilik primi olarak dağıtılacak. Bu sezon toplamda yaklaşık 200 bin TL prim alan Siyah Beyazlı futbolcular, ligi ikinci bitirmeleri halinde 100 bin TL ek primi almaya hak kazanacaklar.