SANAT: Beşiktaş’ta evlendiler

Kıvanç Tatlıtuğ’un abisi Cem Tatlıtuğ dün Enbe Orkestrası’nın sanatçısı Burcu Özsoy ile evlendi. Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikah töreninde Tatlıtuğ’un nikah şahitliğini Ay Yapım’ın sahibi Kerem Çatay, Özsoy’un şahitliğini ise Eskişehir’den yakın dostları Süleyman Uğur yaptı. Nikah törenine yaklaşık 150 kişi katıldı. Çift, çalıştıkları için balayına gidemeyeceklerini söyledi.
Evliliğin tuhaf olduğunu söyleyen Cem Tatlıtuğ, “Tuhaf bir duygu… Bunca zaman bekar yaşadıktan sonra tuhaf” dedi. Özsoy ise, “Cem ile birlikte mutluyum. Güzel bir yaşama adım attığım için sevinçliyim” diye konuştu. Kardeşi Tatlıtuğ’un bir süre daha evlenmemesini söyleyen Cem Tatlıtuğ, “En az 5-6 sene beklesin. Bir daha o fırsat ele geçmez. Benim yaşım çoktan geçti. Burcu beni almasaydı kapıda kalırdı. Ben de ‘Hayır’ diyebilirim” diye espri yaptı.
Cem Tatlıtuğ’un babası Erdem Tatlıtuğ ise, “Çok mutluyuz. Sevinçliyiz. Allah mutlu olsun. İnşallah torunlarımızı görürüz” dedi. Ailere bir tek evlenmeyen bir tek Kıvanç Tatlıtuğ’un kaldığının hatırlatılması üzerine Erdem Tatlıtuğ, “Daha çocuk o… Bu işlerde siparişle olmaz. Gönül düştüğü yerde olur. Ben evlenmesini isterim. Ondan da torun görmek isteriz. Boy boy torun isteriz” şeklinde konuştu.