BJK:1 Antalyaspor: 0

Spor Toto Süper Lig’in 29. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, İnönü Stadı’nda MP Antalyaspor’u konuk etti. Maçın ilk yarısında her iki taraf da karşılıklı ataklarla gol bulmaya çalıştı. En tehlikeli atak konuk ekip MP Antalyaspor’dan geldi. 14. dakikada sol kanattan ceza sahası içerisine yapılan ortaya Diarra kafa vuruşunu gerçekleştirdi. Ancak kaleci McGregor gole izin vermedi. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci yarısına Beşiktaş hızlı başladı. 51. dakikada da ilginç bir olay meydana geldi. MP Antalyaspor’da Emre Güngör topa elle müdahale edince hakem Mete Kalkavan tarafından sarı kart ile cezalandırılacaktı. Ancak Kalkavan, cebinde sarı kartı bulamadı. 4. hakemin yanına giderek kartını aldıktan sonra Emre’ye sarı kartını gösterdi. Bu olay futbolcuların gülmesine neden oldu.

55. dakikada Veli Kavlak’ın yerine giren Oğuzhan Özyakup, oyuna hareket kattı. 57. dakikada da Oğuzhan Özyakup’un ara pasıyla topla buluşan Olcay Şahan ceza sahasına girdi, penaltı noktasına gelmeden yaptığı plase vuruşla kaleci Ndjock’un solundan top ağlara gönderdi ve Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Olcay, taraftarlara tepki gösterdi. Geriye kalan dakikalarda Beşiktaş ikinci gol için baskı yaptı ancak aradığı golü bulamadı ve MP Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti.