Yayın bilgileri

Beşiktaş Gazetesi
Beşiktaş Gazetesi-Radyo Beşiktaş

BİLGİLENDİRME:

Gazete BEŞİKTAŞ: Basın Yayın kanunu gereği isim hakları ve telifleri tarafımıza ait olup, başkası tarafından kullanılması kesinlikle yasaktır.
Yazılı basın şeklindedir. 16 sayfa kapaklar renkli iç sayfalar siyah beyaz baskıdır. 2000 yılından bu yana çıkmaktadır. 10.000 tirajı vardır. Her sayısı 40.000 kişiye ulaşmaktadır. Dünyanın her yerinden internet üzerinden gazetelerimiz okunmaktadır, bununla birlikte Beşiktaş’ın tüm mahallelerine (23) dağıtım yapılmakta olup, siteler, alışveriş merkezleri, kültür merkezleri, alışveriş merkezleri, taksi durakaları, dernekler, özel ve kamu kuruluşları ile amatör spor kulüpleri ile İstanbul’daki tüm maçlarda statlardayız. Ayrıca internet üzerinden de dünyanın her yerinden sayfaları çevirmek sureti ile okunmaktadır. (PC/IPad/IPhone/ Android uygulamalar…)
İçeriği: Siyasi, aktüel, gündem, spor, magazin, sağlık, ekonomi, eğitim, otomobil, moda, otomobil, emlak, kadın, erkek, çocuk, kent, kültür-sanat, ve aktüel tüm konuları içermektedir. Beşiktaş’ın ve Beşiktaşlı’nın ilk ve tek gazetesidir. Rakipsiz 1 Numaradır.

BEŞİKTAŞ Gazetesi: 2001 yılından bu yana çıkmaktadır. Yazılı basın şeklinde Gazete BEŞİKTAŞ ile iç içe yayınlanmaktadır. 2014 yılından bu yana da ayrıca internet üzerinde günlük çıkmaktadır. Kent, Ulusal ve Spor olmak üzere toplam 18 sayfa yayınlanmaktadır. İnternet üzerinden milyonlarca kişi tarafından okunmaktadır. (PC/IPad/IPhone/ Androit uygulamalar…) Basın Yayın kanunu gereğıi isim hakları ve telifleri tarafımıza ait olup, başkası tarafından kullanılması kesinlikle yasaktır.

Radyo BEŞİKTAŞ / TV: Kültür Bakanlığı tarafından telif hakları tarafımıza aittir. İnternet üzerinden kendi stüdyolarında ve profesyonel ekipmanlarca açık ve şifreli canlı yayın yapmaktadır. Program, haber ve müzik yayını vardır, 7/24 açıktır. Radyo yayınının yanı sıra, görsel anlamda da webtv yayınları bulunmaktadır.

İNTERNET SİTELERİ: besiktas.com.tr isim hakkı tarafımıza ait olup ODTÜ tarafından süresiz alınmıştır. Ayrıca bu isme bağlı, gazete, radyo ve tv’den oluşan 10 adet isim / domain adresleri de bağlıdır. Ortak yayın yapmaktadırlar. Milyonlarca kişi tarafından takip edilmektedirler. İnternet sitemiz, Faceboook ve Twitter adresleri ile desteklenmekte olup, Sosyal Medya’da 250.000 kişiye ulaşan bir prortföye sahip bulunmaktadır.

ÇALIŞMA ŞEKLİ:
Haberciliğin yanı sıra, yazılı basın, internet gazeteciliği, haber portalı, radyo ve tv için; Advertorial haber, tanıtım, insert, banner ve benzeri reklam ile ilan çalışması yapılmaktadır.
Bizimle çalışmak istiyorsanız:
Detaylı bilgi ve fiyat için:
e-POSTA: besiktas@besiktas.com.tr
TEL: 0212 236 80 81/82
GSM: 0532 215 28 99

33 comments
  1. gunlük gzete yayınlar mükemmel slei tebrk ederz

  2. 4 gazete birden…heyecan verici…tebrikler

  3. 12 yildir sizi takip ediyoruz.internetten hergun okumaya basladik artik.gazetenizi gunluk yapmaniza sevindik.besiktas adina tesekkurler.

  4. Spor gazetelerine kent ve siyaset gazeteleri eklemeniz doyurucu olmus.her gun ulusal gazete gibi cikmaniz inanilir degil.internete fark getirdiiz. Son dakika haberleri artik demode oldu.bircok yayin kurulusu sizin yaptiginiz isi yapacaktir.onemli bir adim atmis oldunuz devamini getirin.

  5. Artik heryerde besiktas gazetesi okuyorum.fikrinize saglik

  6. Eskiden evden pc den okuyordum.simdi Besiktas gazetesini ipad ve iphona yukledim hergun okuyorum.arkadaslar sizde indirin hrrgun telefondan bile okuyabiliyorsunuz.yillik 2lira bile degil… Bu isi yapanlari besiktasli olarak kutlarim.besiktas hezaman ilkleri yapar.

  7. Besiktas gazetesi calisanlarini tebrik ederim.bircok gunluk gazeteyi gectiniz hergun 3 gazetenizi de okuyorum

  8. Son dakika web haberlerinden bikmistik tum siteler kes yapistir yapiyordu hep ayni seyler.bu durumu gazete baskisi seklinde yapmak gercekten onemli bir adim sizleri kutlamak istedim telefonuma uygukamayi yukledim heryerden besiktas gazetesini okuyorum

  9. Hergun spor gazetesi yapmak zordur. Ozelliklede besiktas haberleriyle…tebtik ediyorum sizi

  10. Kultur sanat haberlerini tumtum.besiktasli olmam dolayisiyla spor gazetesinide hergun okuyorum.abone oldum!!!!!!L BKM dende haber yayinlayin arkadaslar…

  11. Besiktas spor haberleri icin sizi kutluyorum,ayrica gunluk gazete icinde…aynen devam siteniz cok gelisti haber acisindan,S.B

  12. İsmail bastugdan gunluk gazeteye yazilar bekliyoruz.daha cok spor yaz hocam.ayhancarsi

  13. Okuyucu kosesi acarmisiniz gunluk gazetede yazmak istiyorum.her mahalleden bir gonullu arkadas yazmak istiyor organize olalim besiktas gazetesi semtin tek gazetesi cunku…gazetenizi muhtarlardan aliyoruz.gecen hafta akatlat kultur merkezinde buldum. Muhtarlarda cabuk bitiyor.onun icin gazetenin tamamini internette yayinlamaniz iyi olmus,gunluk gazeteler ise ses getirecek.cok begendik.

  14. Arkadaslar hergun 3 gazete birden zor degilmi.bu isi aksatmadan gotururseniz bravo.

  15. İOS UYGULAMASINI İNDİRDİM. ÜCRETSİZ YAPTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

  16. ios uygulamanızı indirdim. beğendim.

  17. gazeteleriniz jet hızıyla açılıyor.ipadden okuyorum.son dakika haberlerine yeni bir boyut getirdiniz. Gazete şeklinde haberleri sunmanız iyi fikir.Mutlaka tutacaktır bu sistem.Ben hergün sizleri okuyorum. Biraz daha magazin haberi koymanızı rica ediyorum.

  18. Spor haberleri ve yazıları camiaya yön veriyor.Taraftar köşesi açabilirmisiniz.Forum yerine gazetenizde yazsak olurmu?İnanın yüzbinler okur sizi hergün

  19. ben iphon dan radyo yayınınızı dinliyorum.Güzel müzikler çalıyorsunuz.Haberlerinizde iyi.Canlı yayınlar mükemmel.Gazetezdende sadece sporu okuyorum. ama sent gazeteside iyi.Siyaseti sevmiyorum.

  20. Beşiktaş medya grup bağımsızmı?Kumlüp veya belediyeyle ilginiz varmı merak ediyorum.Hergün iyi işler yapıyorsunuz.3 gazete birden yapmak herkesin harcı değildir.Size reklam verebilirmiyiz.

  21. sitenin sade ve anlaşılır olmasını seviyorum. blog sitesi gibi ama haber ağırlıklı.İyi düşünmüşsünüz.yeni yılda hergün gazete yapmanız da beşiktaşlıları mutlu etti.Beşiktaş’a bu yakışır.Kimseden geri kalmayalım.Ellerinize sağlık.

  22. Abi hastesiyiz sizin gazetelerin.Nereye gitsem ulaşıyorum mükemmelsinizzzzzzzzzzz

  23. İsveçteyim. Sıkı Beşiktaşlıyım, gazetelerinizi okumadan dışarı çıkmıyorum.Şimdi Ipad’e indirdim İos’u.Üçretsize çektiniz tüm arkadaşlar indirdi.Radyoda türkçe fazla çalın

  24. Sn.yetkili: sitenizde en çok gazeteleri okuyorum. 4 ayrı beşiktaş gazetesini teke indirip sayfaları çoğaltsanız daha iyi olmazmı. gerçi bu şekilde istediğimiz konuları okuyoruz ama zaman kaybı daha aza iner diye düşünüyorum.hem pc hem tablet uygulaması güzel.Sayfa sunumlarıda profesyonel olmuş.Radyomuzu ise zaten sürekli dinliyorum.Tv yalyınlarınıda herkeze açsanız (Eskisi gib) güzel olur.Saygılarımla…

  25. radyo yayınlarınız her günmü? canlı yayınları kaçırıyoruz.Tekrarlarını nasıl izleyebiliriz.Bilgi verirseniz seviniriz.bizimde mahalle hakkında söyleyeçeklerimiz var bağlantı yaparmısınız.Eskiden muhtarlarımızı dinliyorduk. Başkan Ünal çıkıyor mu?iletişime geçelim.sürekli sizi dinliyorum.

  26. Kongre üyesiyim. Seçimden önce fikret Orman’ı 1 gün önceydi galiba,sizin radyodan dinledim.Demirörenden hesap sorcağını söyledi. 1 yıl oldu hesap mesap yyok ortada. Yalçın karadenizde aynı şeyi söylemişti. divan başkanı olunca oda unuttu bunları.Demirören’e diş geçiremez kimse artık buna inandım.Çok yazık oluyor.

  27. Beşiktaş’ta CHP caçık ara yapar. Ama Kılıçdaroğlu beşiktaş nasıl olsa çantada keklik diye aday değişikliği yaparmı bilemem.Bence macera aramasınlar. istanbul’u almaya baksınlar.Radyo ve Tv nizde bunlardan bahsedin lütfen.Semt halkına mikrofon uzatın.Başkan İsmail ünal geçen seçimlerden önce 2 yıl radyo ve tv’nizdeydi. her ay seyrederdik.Neden şimdi çıkmıyor.Başlayaçakmısınız programlara.Objektif yayın yaptığınıza inanıyoruz. Belediye seçimleri öncesi Ak parti, MHP’de tek sizin kanalınızda yer aldı.Yine böyle prograkmlar yapın lütfen bilgilenmek istiyoruz.

  28. Beşiktaş’ta CHP açık ara yapar. Ama Kılıçdaroğlu beşiktaş nasıl olsa çantada keklik diye aday değişikliği yaparmı bilemem.Bence macera aramasınlar. istanbul’u almaya baksınlar.Radyo ve Tv nizde bunlardan bahsedin lütfen.Semt halkına mikrofon uzatın.Başkan İsmail ünal geçen seçimlerden önce 2 yıl radyo ve tv’nizdeydi. her ay seyrederdik.Neden şimdi çıkmıyor.Başlayaçakmısınız programlara.Objektif yayın yaptığınıza inanıyoruz. Belediye seçimleri öncesi Ak parti, MHP’de tek sizin kanalınızda yer aldı.Yine böyle prograkmlar yapın lütfen bilgilenmek istiyoruz.

  29. RADYO TV SORUMLULARINA: Tv yayınlarını ne olur herkese açın.Radyo yayınlarını kaçırmıyorum ama görüntülü daha iyi oluyor.Hem spor hem siyaset programları izliyorum. Fikret Orman ve İsmail ünal’ı da görmek istiyoruz. Beşiktaş gazetesini günlük yapmanız taktire şayan. Sinan Kalpakçıoğlu

  30. Sizle birlikte güne uyanmak çok güzel. Hareketli müzikler ile güne zinde başlamamızı sağlıyorsunuz. Sizleri çok seviyoruz. İyi ki varsınız…

  31. beşiktaş hangi ünlüler nerede bilebiliyoruz bu da meraklıları için gerçekten hoş.

  32. Spor haberlerini her gün buradan okur oldum. iyi çalışmalar dilerim!..

Comments are closed.