İSMAİL BAŞTUĞ: YAYINLARIMIZ YİNE SES GETİRDİ

Beşiktaş’ta yapılan ve yapılacak olan işlerle ilgili haberimiz oldukça fazla ses getirdi. Özellikle Çarşı içinde başlatılan çalışmalar ve birçok bölgeye yayılacak olan işlerin gazetemiz aracılığı ile duyurulmasından sonra kentli arayarak, kendi mahallelerinde de bu tür çalışmaların yapılıp yapılmayacağını sormaya başladı. Bu nedenle başta Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal olmak üzere yetkililer Beşiktaş ilçesinde en azından 1 yıl içinde yapılacak olan çalışmaları duyurmaları gerekiyor. Resmi internet sitelerinden de kentliye ulaşabilirler. Ancak benim tavsiyem bağımsız bir yayın organı ile bunların duyurulmasının doğru olacağıdır. Çünkü bu tür açıklamalara biraz da yorum katmak gerekir. Bu yorumlarında lehte ve alehte olması her zaman daha inandırıcı ve doyurucu olmaktadır. Zira her görüşten insan bağımsız yayın organlarına itibar eder. Bu nedenle ben birkaç zamandır “Yerel seçimler yaklaşıyor, biz hazırız” diye yazıyorum. Birçok partinin temsilcisi veya adaylar bizimle birlikte olacaktır yakında…Ve biz her seçim öncesi yaptığımız gibi herkese söz hakkı vereceğiz. Ancak kentli en çok belediyenin çalışmalarını merak ediyor. Yapılacak olan hizmetlerin bira önce açıklanmasını istiyor. Gerçi daha zaman var diyebilirsiniz, ama 1 yıl kısa bir süre ve göz açıp kapayıncaya kadar geçebilir.
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal geçen sürede çok işler yaptı. Tamamını bizle paylaşırsa seviniriz. Kentliyle paylaşmak isteriz yeni yılda…
Geçen sayıda manşetten verdiğimiz çalışmalar özellikle çarşı içindeki uygulamalar ve de bazı bölgelerin yayalaştırılması ve tramvayların Beşiktaş’a gelebileceği haberi heyecan yapıtmış demek ki, Beşiktaş’ta… Kentlinin birçok görüşü var bu konuda… İstekleri ve yorumları da… Bunlara yeni yılda daha sık yer vermeye başlayacağız. Kasım ayında da belirtiğim gibi siyasi programlara başlayacağız Radyo Beşiktaş(ta… Siyasi partilerin il ve ilçe başkanları sizlere doyurucu bilgiler verecektir. Bundan eminim.
Ve tekrar ediyorum; Biz Beşiktaş Medya Grup olarak hem gazete hem de internet yayıncılığı hemde radyo olarak hazırız. Tüm teknik imkanlarımız ve ekibimizle yakında seçimlere yönelik canlı yayınlara başlıyoruz.
Bu konuda bize katkı verecek olanlara da kapımız sonuna kadar açık!..