İSMAİL BAŞTUĞ: BU NASIL FEDA!..

Kara Kartal’ın işi gerçekten zor. Bunu bir kez daha anladım. Tişort satmak, albüm çıkarmakla para kazanılmayacağını biliyorduk elbet ama bunlar bir fitili ateşleyebilir mi? Bunu düşünüyorduk. Hepsi fos çıktı…Yeni transfer politikası mı dersiniz, iddiasız bir durum mu? Hepsi olabilir. Çünkü şu bir gerçek ki, Beşiktaş bu yıl rağbet görmüyor. Kombine biletlerin beklenilenin altında olması, hatta komik rakamlarla ifade edilmesi “FEDA” konusunun tekrar masaya yatırmak gerektiğinin bir işareti olarak algılıyorum.
Bir konu daha var aklıma takılan… Başkan Orman idari ve mali yapıda köklü bir reforma gidileceğini söylemişti. Neler yapıldı kulüp bünyesinde merak ediyorum. Mali yapıda gelişmeler göz önünde… Zaten mecburi… Ama İdari yapı… Bakmıyorum da değişen bir şey yok gibi… Demirören dönemindekiler bir yana, Bilgili zamanından bile, bilindik isimlere yeniden görev verilmiş.
Acaba diyorum; futbolculardan indirim isteyen, yönetim üst düzey görevlilerden de indirim istedi mi?
Veya Beşiktaş aşkına mı çalışıyorlar… Öyle olmalı zaten Kartal’ın bu kötü durumunda…
Ama, iddia edildiği gibi üst düzey maaşlar euro olarak ödeniyorsa ve bunların toplamı 100 binleri buluyorsa ki, inanmıyorum; Beşiktaş böyle kurtulmaz!..
Taraftar da “FEDA” demez