İSMAİL BAŞTUĞ: “HEPİMİZİ VAR EDEN AYNI!..”

Medya kuruluşlarının en yoğunlaştığı konu yığınla gelen sorudur, bundan zaman zaman sıkıntı yaşasalar da, gizli bir zevk alırlar. 13 yıldan bu yana bizim de en önem verdiğimiz, kentlinin bize yöneltiği sorular ve isteklerdir. İstekler konusunda pek bir şey yapamayız, ancak yöneticiler bilgilensin diye yayınlayabiliriz. Takipçisi oluruz, etki sağlamaya çalışabiliriz. Çözüm de, sonuç da icra makamınındır. Ancak sorularınıza bu köşeden yer vermeye çalışıyorum. Zaten köşe yazısının konusunu da ya manşet haberimizden seçiyorum ya da sizin yoğunlaştığınız alanlardan yola çıkarak belirliyorum.

Çünkü bizi var eden Beşiktaş’tır. Beşiktaş Kenti’ni de, spor Kulübü’nü de…
KENT: YERELLİK VE SİYASET
Siyasi konulara biraz ara verdiğimi, 2013 yılının başından itibaren ise yoğun bir şekilde yazacağımı, bundan 1 yıl önce açıklamıştım. Ancak Türkiye geneli ve Beşiktaş’la ilgili çok yoğun istek geliyor. Elektronik ortamda da radyo canlı yayınlarına da düşüyor sorular… Güvenlik, eğitim, temizlik, kültürel faaliyetler, otopark, ulaşım, yaşam alanları ana başlıklardan bazıları…
Biz de şöyle düşündük. Zaten her ay 2 mahalledeyiz, sorularımızın içine yerel yönetimleri de koyalım ve bunu sizle paylaşalım. Biz Beşiktaş’ın tek medya grubu olarak geçen yıllardaki verilere bakarak, biraz bilgi sahibiyiz ama, böylelikle seçim öncesi kesin bir sonuç çıkacaktır, diye düşünüyorum. Şahsi fikrime gelince, pek sorun görmüyorum ve işlerin iyi gittiğine inanıyorum.
Tekrar ediyorum; 5-6 ay, sabredin. Sağlıklı bilgiler vereceğim size… Zira bu zaman zarfında gerek gazete röportajları, gerek radyo yayınları, il ve ilçe bazında daha da artarak devam edecektir. Bir de mahallelerdeki araştırmaları ve anketleri buna eklersek, istediğiniz sorulara cevap bulmuş olacaksınız. Siz, yine soru ve benzeri her şeyi bana gönderin, ama dediğim gibi biraz sabredin!.. Siyasette 24 saat bile önemlidir, unutmayın!..