İSMAİL BAŞTUĞ: “BEŞİKTAŞ İÇİN DE SABIR”

Kulüple ilgili ne yazayım? Yeni bir yapılanma içindeler belli… Başkan, sempatik ve beyefendi bir insan görünümü veriyor. Bunu daha önce de belirtmiştim. En azından benim ve kamuoyundaki algı böyle… Ancak son zamanlardaki çıkışı ve söylemleri sanki biraz kafalarda soru işareti yarattı. Sonuçta medya önündeki görüntü ayna gibidir, kamuoyuna yansır. Direkt ilgili kişiyi hedef alır, söylemler ve davranışlar… Aracıyı bağlamaz. Buna dikkat etmek gerekir. Beşiktaş’ın zaten iletişim işi iyi değil, doğru da yapılmıyor. Eski başkanın hatalarına düşmez umarım. Nacizane tavsiyem; gereğini yapsın, yeter!..
Gelelim branşlara… Futbol ve basketbol en önde olan… Her ikisinde de yeni bir yapılanma görülüyor. Verilen kararlara katıldığım var, katılmadığım da… Bekleyip göreceğiz artık, bu sezon kredi yılı ne de olsa…
Stad konusuna gelince; yılan hikayesine döndü bu iş… Çok da uzadı… Daha da uzatılırsa zordur. Eğer önümüzdeki sezon sonunda da netleşmezse hayal olur. Her şey hazır… Ve top anladığım kadarıyla siyasette …Ve bu işi seçim sonrasına bırakmak akıl karı değil… Bu kadar açık söylüyorum.
Eğer konu başka ise ve bizim bilmediğimiz durumlar varsa olay değişir!…
Ama tespitim doğru ise; “Beşiktaş yeteri kadar oyalandı zaten… Milyonlarca taraftarı olan bir dev kulüp adına artık Yeter!..” diyorum.