Fikret Orman’dan beklentiler çok!..

Beşiktaş’ın yeni başkanı Fikret Orman’ı kutluyorum. Bence en az 10 yıl önce başkan olması gerekiyordu. Demirören bıraktı da, Orman başkan olabildi. Belki bu kadar borç, bu kadar gergin bir ortam ve bu kadar ruhsuz bir hava, kara bulutlar Beşiktaş’ın başında dolaşmayabilirdi… Kim bilir?.. Neyse… Beşiktaş koca bir çınar… 100 yılı devirmiş bir armada… Artık geçmişi silmek, ileriye bakmak lazım.
Yaptığım konuşmalarda, bizim radyo programında ve verdiği demeçlerden görüyorum ki, ateşten gömlek giymiş olduğu halde, sakinliğini koruyabilen bir insan Fikret Orman… Doğruları söylemeye çalışıyor, kandırmıyor, daha açık söyleyeyim uyutmuyor!… Samimi, mütevazi ve iletişimi becerebilen bir insan izlenimi veriyor.
Umarım yanılmam!..
İletişim dedim de; Beşiktaş’ın en büyük sorunu yıllırdır bu bence… 30 yıldır medya sektöründeyim… Hürriyet-Milliyet-Sabah… Ayrıca özel ve kamu alanında sayısız kişi ve şirkete basın danışmanlığı yaptım. Böyle zayıf ve kopuk bir medya iletişimi görmedim… Nedense; profesyonelce bakamadı böylesine önemli bir işe kulüp… Ben görevimi yaptım; her fırsatta uyardım. Gelinen sonuç ortada işte!… Yakın geçmişte, eskilerden kim hayırla yad ediliyor?!.. Veya yaptığı iyi şeylerle anılıyor.
Fikret Orman’dan ricam; idari yapı ele alınırken, iletişim ve yayınlara ayrı bir parantez açınız…Yoksa dünyanın işini de yapsanız, kamuoyu oluşturamadıktan sonra bir işe yaramaz.
Son söz: Fikret Orman, son 10 yılda camia içinde kaybolan sıcak havayı ve çatışma ortamını Beşiktaş’ın başındaki bir insan olarak giderirse çok sayıda destek bulacaktır kendisine…Ve uzun bir süreç verilecektir yapacağı işler için yönetimine…
Biz üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız… Her zaman Beşiktaş Medya Grup olarak desteğe hazırız!…
Tekrar tebrikler!… Başarılar…