SPOR-“Süper golcü ama…”

BEŞİKTAŞ-Scolari Beşiktaş’ın teklifini geri çevirdiğini açıkladı. Jose Mourinho, Kartal’a Boas’ı örnek verdi. Almeida’nın dokuz golüne yaklaşan olmadı. Cristiano Ronaldo, Almeida için Demirören’e, “Süper golcü ama çocuk gibi duygusal.” dedi. Kartal’ın isyan raporu! Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

SABAH
“Mourinho’dan Boas tavsiyesi” Eski yardımcısı Porto’nun hocası Boas’ı örnek gösteren Mourinho, Yıldırım Demirören’e “Ülkenizde genç ve idealist hocalar vardır. Onlarla çalışın” dedi.

HABERTÜRK/HT SPOR
“Scolari: Kabul etmedim” Schuster’in ayrılığının ardından adı Beşiktaş’la anılan Luiz Felipe Scolari, siyah-beyazlı kulüpten teklif aldığını açıkladı. 2012 yılına kadar Palmeiras’la sözleşmesi olan ve ayrılmaya sıcak bakmadığını ifade eden Scolari, Arena SporTV’ye Avrupa’daki menajeri Jorge Mendes aracılığıyla Beşiktaş’tan teklif aldığını ancak kabul etmediğini söyledi. Beşiktaş Kulübü ise resmi siteden “Tayfur Havutçu ile devam etme niyetimize karşın şartlar gerektiğinde teknik direktör arayışına girilse bile bu isim kesinlikle Scolari olmayacak” açıklamasında bulunmuştu.

FANATİK

“İsyan raporu” Beşiktaş 8 kez 107 saniye küfürden ceza almış. Bursa 10 kez 108 saniye, Galatasaray 8 kez 120 saniye, Fenerliler 9 kez 111 saniye küfür etmiş, rapor edilmiş. Onlara ceza nerede? Cezayı kupada çekeceğimiz söyleniyor. Eğer küfür cezaları toplanıyorsa, bize 120 bin TL ceza vermeleri gerekirdi. Para cezası ayrı, saha kapama cezası ayrı nasıl olur? Amacımız diğer kulüplerin de ceza alması değil, çifte standardın görülmesi. Ayrıca aldığımız ceza için maç seçmiyoruz. İsteğimiz kuralların adil uygulanmasıdır.”
“Hugo Almeida hâlâ zirvede” Kara Kartal’ın Portekizli yıldızı Almeida, ilk geldiği günlerde harcadığı gol fırsatları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Ligdeki son karşılaşma olan Kayserispor sınavında sonradan oyuna giren ve rakip fileleri iki kez havalandırıp, kalitesini ortaya koyan Almeida, eski takımı Werder Bremen’in de en skorer ismi konumunda bulunuyor. Sezona Bremen’de başlayan ve Bundesliga’da 9 gole imzasını atan Almeida’yı herhangi bir oyuncu geçmeyi başaramadı. Portekizli’ye en yakın olan isim, 6 gollü Pizzaro…

“Varsa yoksa Sivasspor” Kayseri galibiyetiyle hayata dönen Beşiktaş, Sivasspor maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

MİLLİYET

“Ersan Fener’i hiç istemiyor” Beşiktaş Başkanı Demirören ile görüşen Ersan, siyah-beyazlı formaya iyice bağlandı. Fenerbahçe’yi düşünmeyen futbolcu, “Gerekirse beni bir yıl daha kiralayın” önerisinde bulundu. Adanaspor’dan kiralanan Ersan, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdaki yerini alamıyordu.

AKŞAM

“İnönü’ye engel çıkarmayız” GSGM Genel Müdürü Yunus AKgül, yeni stadın inşaatı için kendilerinin bir zorluk çıkarmayacağını söyledi ve Yıldırım Demirören’e teminat verdi.

VATAN
“Madrid’de dev buluşma” İspanya’yı adeta tek başına fetheden Demirören, Mourinho’nun ardından Ronaldo ile de kanka oldu. İkili 2 saat yemek yerken Ronaldo, başkana Almeida için “Süper golcü ama çocuk gibi duygusal. Morali bozuk, ona güven aşılamalısınız” diye tüyo verdi.