SPOR-Neşeli antrenman

BESİKTAS-BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde basına kapalı yapılan idmana milli oyuncular Almeida, Quaresma ve Sivok katılmadı. Bu futbolcuların bu akşam İstanbul’a gelecekleri bildirildi.

A Milli Takım kampından dönen İsmail’in yanı sıra, Avusturya Milli Takımı ile Türkiye’ye karşı forma giyen Ekrem Dağ ise bugün takımla birlikte çalışmalara katıldı. Sakatlığı bulunan Onur takımdan ayrı koşu çalışmalarına devam ederken, Ersan Gülüm fizyoterapist eşliğinde salonda çalışmalar yaptı.

Siyah-beyazlılarda sağ bileğinde ağrısı olan kaleci Rüştü’nün koşular sonrasında tedavisine devam edildi. Beşiktaşlı oyuncular bugünkü idmanda koşuların ardından hentbol kalesine elle pas verip, kafayla gol attılar. Daha sonra 5’e 2 pas çalışması ve kanat organizasyonları çalışan siyah-beyazlılar, pas ve oyun kurma çalışmalarının ardından çift kale maç oynadı. Bu arada, antrenmanda oyuncuların hırsı ve mücadeleci futbollarının teknik heyeti memnun ettiği bildirildi. Beşiktaş, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.