SPOR-Ersan Beşiktaş’ı istiyor

Başkan Yıldırım Demirören ile görüşen Ersan, siyah-beyazlı formaya iyice bağlandı. Fenerbahçe’yi düşünmeyen futbolcu, “Gerekirse beni bir yıl daha kiralayın” önerisinde bulundu. Beşiktaş’ın Adanaspor’dan satın almak istediği kiralık oyuncusu Ersan Gülüm, siyah-beyazlıların yüreğine su serpti. Fenerbahçe’nin de ciddi olarak istediği genç futbolcu, Kartal’da kalmak istediğini iletti. Hangi takıma gideceği yönündeki spekülasyonlardan bunalan Ersan’ın, Başkan Yıldırım Demirören ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile görüşerek, “Beşiktaş’tan başka takımda oynamam. Fenerbahçe’ye gitmek istemiyorum. Bonservisim pahalı olursa gerekirse beni bir sene daha kiralayın. Burada çok mutluyum. Takımdaki her oyuncuyla çok iyi anlaşıyorum. Beşiktaş sayesinde milli takım düzeyine geldim. Bana bu kadar güvenen bir kulüpte oynamak benim için büyük bir onurdur” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Ersan Gülüm’ün, bu yaklaşımından oldukça memnun kalan siyah-beyazlı yönetimin genç oyuncuya, “Seni kiralık olarak değil, bonservisinle bu takımda görmek istiyoruz. Sağlığınla ilgilen ve bir an önce iyileş. Gerisini merak etme. Biz yönetim olarak seni bu takıma kazandırmak için gereken neyse onu yapacağız” diyerek Ersan’ı motive ettikleri vurgulandı.

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın, Sivasspor maçından sonra hem Ersan, hem de sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Bobo’nun işlerini bitireceği bildirildi.

MİLLİYET