SPOR-Colaturka galibiyeti 92-72

BEŞİKTAŞ-Ergin Ataman’ın başantrenörlüğe getirilmesiyle birlikte çıkışa geçen Beşiktaş Cola Turka, özellikle ilk yarısını kusursuzca oynadığı maçta dün Bornova Belediyesi’ni deplasmanda 92-72 mağlup etmeyi başardı. Siyah-beyazlılar maçın 1. çeyreğinde 32, ilk yarıda ise 52 sayı üretirken, iki sayılık atışlarda yüzde 81’lik bir oran yakalamıştı.

Maçın 2. yarısında da yüksek tempoda oynayan ve kısalarıyla etkili olan Beşiktaş, rakibinin de farkı kapatmasına izin vermedi son 7 maçında 6. galibiyetini almayı başardı. Siyah-beyazlılarda Marcelus Kemp, geldiğinden beri en iyi performansını sergileyip, 35 sayı, 4 ribaunt ve 3 asistle oynarken, Serkan 18 sayı, Chatman da 13 sayı, 8 asist ve 6 ribauntla galibiyete katkı yaptılar.

Efes Pilsen 5 maç sonra kazandı

EFES Pilsen 5 maçlık mağlubiyet serisine dün Tofaş karşısında son verdi. Lacivert-beyazlılar, Bursa temsilcisini 65-48’lik sonuçla mağlup ederken, rakibine son çeyrekte sadece 6 sayı izni verdi. Ender Arslan 15 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Kerem Gönlüm de 14 sayı, 12 ribauntla yıldızlaştı.

Aliağa’ya son darbe Olin Edirne’den

OLİN Edirne Litvanyalı yıldızı Renaldas Seibutis’in 28 sayıyla coştuğu maçta Aliağa Petkim’i deplasmanda 82-72 yenmeyi başardı. İkinci periyotta rakibini 12 sayıda tutan konuk ekip, ribauntlarda rakibine büyük üstünlük kurdu. Aliağa’ya ise Hayes’in 22 sayısı yetmedi.

Düellonun galibi Davis

BEKO Basketbol Ligi’nin 3.’sü Banvit, dün Antalya BŞ’yi zor da olsa yenmeyi başardı. Bandırma ekibi sahadan 95-93’lük skorla galip ayrılırken, Charles Davis 30 sayıyla maça damgasını vurdu. Antalya’ya ise Bradley Buckman’ın 28 sayılık performansı galibiyeti getirmedi.
Vatan