SPOR-Turu istemediler

BEŞİKTAŞ-Alman hoca: İlk ve ikinci maçta Dinamo Kiev bize eksiklerimizi gösterdi. İyi olan taraf onlardı. Takımımda güven kaybı var. UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’e 4-0 mağlup olan Beşiktaş’ta teknik direktör Bernd Schuster faturayı oyuncularına kesti. Kiev temsilcisinin, ilk ve ikinci maçta kendilerine eksiklerini gösterdiğini belirten Alman hoca, “Bizden iyi olan taraf onlardı. Futbolcularım maçı çevirmeyi düşünmedi. Maçı çevirecek inançlarının olmadığını gördüm. Güven kaybı üst seviyedeydi” dedi.

Antalya maçını kazanmalıyız
BEŞİKTAŞ’ta iyi işler yaptığını belirten Schuster, şu anda istifa etmeyi düşünmediğini dile getirdi. Deneyimli hoca, önlerinde Antalya maçı olduğunu ve bu karşılaşmayı kazanıp yollarına devam etmeleri gerektiğini ifade etti. Dinamo Kiev Teknik Direktörü Yuri Semin ise turu geçtikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Hoca ile kafa buldular
BEŞİKTAŞ’ın, Dinamo Kiev önündeki etkisiz futbolu, bütün maçları dönüşümlü olarak veren Sky kanalında spikerlerin espri konusu oldu. İlk yarıda “Kartal mı? Beşiktaş küçük bir serçe gibi bugün” diyen spiker, ikinci yarıda Ukrayna ekibinin golleri devam edince “Bernd Schuster’e geçmiş olsun rakısı söyleyin” yorumunu yaptı.
FOTOMAÇ