SPOR-Demirören’den Ferrari’ye alkış!

BEŞİKTAŞ-Siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Londra’dan özel uçağı ile dün Kiev’e gelerek yönetim kurulu ile olağanüstü kriz toplantısı yaptı. Demirören, hiçbir oyuncuyu sezon sonuna kadar göndermeyeceklerini ifade ederek “Sezon bitmedi. Sezon bitimine kadar tüm oyuncularımıza tam destek vereceğiz. Bir maçta hata yapılıyorsa, önce sebebi araştırılmalı. Kimse kimseyi bu kadar kolay suçlamasın. Ferrari’nin sahada kaldığı süre içerisinde kendisine uygulanan fiziki işkenceye karşı sergilediği performans herkes tarafından alkışlandı. Ama kırmızı kart görünce idama götürüldü” dedi.

Schuster’den rapor aldım Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyet ve şeref tribününde çıkan olaylar ile ilgili olarak rapor alan başkan Demirören, sarı lacivertli ekip karşısında sergilenen futbolun 65. dakikaya kadar mükemmel olduğuna işaret ederek, “Ferrari ile ilgili raporu teknik direktör Schuster’den aldım. İtalyan oyuncunun Lugano tarafından maç başından sonuna kadar sürekli taciz edildiğini ve vücudunun tırnak izleri ile dolduğunu belirten Schuster, bu oyuncuya sadece para cezası verilmesini istedi. Kendisi ile tekrar oturup konuşacağız. Şeref tribününde çıkan olayları kesinlikle tasvip etmiyorum. Çok üzücü bir olay. Şeref tribününde İstanbul Beden Terbiyesi İl Müdürü Tamer Taşpınar’ın titizlikle yaptığı hizmetleri biliyorum. Mutlaka bir tahrik olayı oldu” dedi.

Önceliğimiz iyi futbol Demirören, siyah beyazlı takımın kötü gidişinin araştırılmasını isteyerek Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu’ndan teknik direktör Schuster ile ortak bir rapor hazırlamalarını istedi.

Demirören, Beşiktaş’ın başarılara abone bir ekip olduğunu hatırlatarak, “Her yıl büyük hedefler belirleyerek yola çıkıyoruz. Bu yıl UEFA Kupası’nda beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Umarım rövanş maçı umduğumuz gibi geçer.

Süper Lig’de her şeye yeniden başlamalıyız. Kalan maçlarımızda öncelikle iyi futbol ve bol gol izlettirmeliyiz. ”

MİLLİYET