SPOR-Schuster’i gönderecekler mı?

Beşiktaş’ta kolltuğu sallanan Bernd Schuster’in gönderilmesi an meselesi… Başkan Yıldırım Demirören’in, yaptığı büyük transferlerden sonra takımın yine başarılı olamaması üzerine Alman teknik adamın biletini kestiği öne sürülüyor. Bu iddiayı yapan da bizzat Schuster’in menajeri Mendes. Sporzin.com adlı sitenin haberine göre siyah-beyazlı yönetim, Jorge Mendes’i İstanbul’a çağırdı.

Başkanın fikri değişm
Mendes şu açıklamayı yaptı: “Cuma günü İstanbul’a geliyorum. Sanıyorum Kiev maçı sonrası Schuster’i gönderecekler. İstanbul’da durum değerlendirmesi yapacağız ve Schuster için yeni kulüp aramaya başlayacağım. Yıldırım Demirören inatçı bir insan, dedikleri hep olsun istiyor, kovma fikrinden vazgeçirmek kolay olmaz.”

5 maçta 4 puan topladı
Sezonun ikinci yarısına yaptığı flaş transferlerle iddialı giren Beşiktaş, geride kalan 5 maçta sadece 4 puan toplayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Ligin “ikinci yarısı baz alınarak” yapılan puan cetvelinde siyah-beyazlılar, 4 puanla 14. sırada kaldı. Siyah-beyazlılar, 3 yenilgi, 1 de beraberlik elde ederken 9 gol attı, 9 gol yedi. F.Bahçe bu periyotta 15 puan toplarken, G.Antep 13 puan, G.Saray ise 9 puan topladı.
FOTOMAÇ