SPOR-Neden olmasın!

Beşiktaş, yarın saat 22: 05’te Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımıyla UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçına çıkacak. Siyah-beyazlılar, bugün saat 15: 00’da özel bir uçakla Kiev’e hareket edecek. Teknik Direktör Bernd Schuster, maçın oynanacağı Valeriy Lobanovskiy Stadı’nda TSi 19: 15’te basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Açıklamanın ardından da Beşiktaş son antrenmanını statta yaparak hazırlıklarını tamamlayacak. Basın mensupları idmanın ilk 15 dakikalık bölümünden görüntü alabilecek.

HAKEM TONY CHAPRON
Mücadeleyi Fransız hakem Tony Chapron yönetecek. Chapron’un yardımcılıklarını Emmanuel Boisdenghien ve Michael Annonier yapacak. Mücadelede ilave yardımcı hakemler ise Clément Turpin ve Said Ennjmi. Maçta 4. hakem olarak Fredy Fautrel görev yapacak.

İLK MAÇ 1-4

Siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında rakibini 17 Şubat Perşembe günü Fiyapı İnönü Stadı’nda ağırladı. Karşılaşmanın 37. dakikasında tek golümüzü Quaresma atarken, Dinamo Kiev, mücadeleden 4-1 galip ayrıldı. Taraftarlar ise umutlarını kaybetmediğini belirterek “Neden olmasın neden farklı galibiyet almayalım ki diye konuşuyorlar.