AKTÜEL-Tuzla sanıkları Beşiktaş Adliyesi’nde

Tuzla’da 354 kişiye satılan 180 daire hakkında 5 yıldır süren davanın bugün altıncı duruşması görüldü. Mahkeme birkez daha, duruşmayı sonraki bir tarihe erteledi. Tuzla mağdurları artık yılan hikayesine dönen davanın zaman aşımına uğramasından korkuyor. Tuzla’da 180 dairenin 354 kişiye satılmasıyla, 2005 yılından beri süren davanın altıncı duruşması Beşiktaş Adliyesinde görüldü.

Davayı izlemek için gelen daireleri satılan mağdurlar sabah saatlerinde Beşiktaş Adliyesi’nin önüne toplandı.

Mahkeme, davayı 9 Haziran 2011 tarihine erteledi. Karara tepki gösteren yurttaşlar, davanın zaman aşımına uğramasından endişe duyuyor.

Yıllardır evlerine kavuşamayı bekleyen yurttaşlar, Erdoğan’dan Çadır istedi.

Mahkeme bir önceki duruşmada, Hasan Şimşek’in tutuksuz yargılanmasına, Mesut Şimşek, Osman Tuğrul, Selim Sarmer ve Selçuk Sarmer tahliyesine karar vermişti. Müteahhit Muzaffer Aydemir ise hala firari durumda.

ULUSAL KANAL

One comment
  1. öncelikle ulusal kanala teşekurler ,,gerçekten halkın yanında oldugunu gösterdi ,,diyer medya kuruluşları bunu yapamadı bu kişiler dolandırıcılıktan, tehditten ,organize örgut kurmaktan beraat etti bu nasıl bir adalet anlayışı bilemiyorum suç unsuru oluşmuş kanıtlanmış tehdit edildik silahla tanık sundum dinlenmedi mahkemede ve bunların organize ve sistemli yaptıklarına dair belgelerimiz mevcut 16 eylul 2010 da söz verildi ama sonra unutulduk biz bu ulkenin vatandaşı deyilmiyiz ,,,,ve bu kişiler faaliyetlerine devam ediyor ,,,,,ben bu adalet sisteminden bişey anlamadım anlayan varsa banada anlatsın rica ediyorum,

Comments are closed.