SPOR-Ferrari gidiyor mu?

Fenerbahçe karşısında yaptığı hareketle kırmızı kart gören Ferrari’nin hareketinin cezasız kalmayacağı belirtildi. Basın Sözcüsü Mete Düren, Ferrari’nin hatasından dolayı takımın dengesinin bozulduğunu belirterek, “Böyle bir anda Ferrari’nin hiçbir şekilde affedilmeyecek olan bir hatasından dolayı takımın tamamen dengesi bozuldu. Bu dengesizlik neticesinde farklı kazanabileceğimiz bir maçı farklı kaybettik. Disiplinsiz bir hareket nedeniyle bir oyuncumuzun sözleşmesini fesheden yönetimimiz, böyle bir harekette de ne şekilde davranacağına oturup, karar verecektir. Böyle bir hareketin cezasız kalmayacağını söyleyebilirim. Bunun ne olacağına hep birlikte karar vereceğiz” diye konuştu.
Mete Düren, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in basın toplantısında söylediği sözleri hatırlatarak, “Federasyon başkanı tarafından yapılan açıklamadan sonra, üst düzey bir hakem eğer bu açıklamaya uymayan çok bariz bir hareketi es geçiyorsa bunun ne şekilde cezalandırılacağını hep birlikte göreceğiz. Bundan evvel ’bu hareketlerin takipçisi olacağız’ dediğim zaman ’nasıl olacak’ diye merak ediyorlardı. Ben hiç merak etmiyordum. Hiç fazla takibe gerek kalmadan önümüze bir pozisyon çıkacağından çok emindim. Şimdi bakalım ne olacak” dedi.
Beşiktaş Yönetimi’nde, Ferrari’nin dışında, D. Kiev karşılaşmasında kırmızı kart görerek atılan Quaresma’nın da durumunun görüşüleceği, Portekizli oyuncuya da ceza verilebileceği belirtildi.
MİLLİYET