AKTÜEL-İtalyan stoper’in sözleşmesi feshedilecek!

Kartal, 2-1 öndeyken Lugano’ya dirsek atan Ferrari penaltıya neden oldu, kırmızı kart gördü. İtalyan stoper önce kadro dışı bırakılacak sonra sözleşmesi feshedilecek! Beşiktaş’ta Matteo Ferrari kendi kendini yaktı. Kartal 2-1 öndeyken 63. dakikada Lugona’ya dirsek savurup penaltıya neden olan ve kırmızı gören İtalyan stoperin sözleşmesi feshediliyor.

Yurt dışında bulunan başkan Yıldırım Demirören pozisyon sonrası hemen yönetici Mete Düren’i telefonla arayıp “İpini çekeceğiz” dedi. Yönetici Mete Düren de maç sonrasında Ferrari konusunda “Şartelini indireceğiz. Bu yönetim kaptanın (İbrahim Üzülmez) sözleşmesini feshettiyse Ferrari’nin mukavelesini de fesheder. Eğer Ferrari atılmasaydı biz bu maçı kazanırdık” dedi. Ferrari’nin önce kadro dışı bırakılacağı başkanın yurt dışından dönmesinin ardından da mukavelesinin feshedileceği belirtildi.

“HER ŞEYİ ALT ÜST ETTİ”
Düren maçla ilgili olarak da “Kötü başladık. İlk yarım saat Fenerbahçe üstündü. Sonra kontrolü ele geçirdik. Ferrari’nin atılması her şeyi alt üst etti. Ancak şunu da belirtmek istiyorum ki federasyon başkanı tekme atan bir futbolcuya kart gösterilir sonra tekrar yaparsa oyundan atılmalıdır demişti. 79. dakikada Gökhan Gönül, Simao’nun ayağına vuruyor ama kart görmüyor. Kurallar, oynadığı maçlarda Beşiktaş’ın aleyhine işliyor ama lehine olması gereken pozisyonda rafa kaldırılıyor” dedi.
GAZETEVATAN.COM