SPOR-Taraftarlardan İbrahimlere sevgi gösterisi

Beşiktaşlı taraftarlar dünkü Dinamo Kiev maçı öncesi sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman lehine tezahürat yaptı. Taraftarlar bir de “Seviyoruz sizi” yazılı pankart açtı. Siyah-Beyazlı ekibin, Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımı ile oynayacağı maça büyük ilgi gösteren taraftarlar, Ankaragücü karşılaşmasının devre arasındaki kavganın baş aktörleri İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’a destek verdi. Taraftarlar önce sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez için “Deli İbrahim” tezahüratları yaparken, daha sonra da “Adam gibi adam İbrahim Toraman” diye bağırarak İbrahim Toraman’a da sevgi gösterilerinde bulundu.

Kapalı tribünde de iki futbolcunun birlikte resimlerinin yer aldığı ve üzerinde “Seviyoruz sizi” yazılı pankart açıldı. Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Ankaragücü maçının devre arasında İbrahim Üzülmez ile yaşanan olayın içinde yer alan İbrahim Toraman’ı Dinamo Kiev maçında yedek soyundurdu.

25 bin kişi maça koştu
25 bini aşkın sporsever karşılaşmayı izlerken 300 kadar Dinamo Kiev taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribününden takımlarını destekledi.

Öte yandan Beşiktaş taraftarları, kapalı tribünde Dinamo Kiev’in Ukrayna Ligi’ndeki rakibi Shakhtar Donetsk lehine pankart açtı. Siyah-Beyazlı taraftarlar, ayrıca kapalı tribünde açtıkları bayraklarla takımlarına destek verdi.