SPOR-Guti’den Tümer’e aşk teklifi

İspanya, Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez’in Saba Tümer’e olan aşkını konuşuyor. İspanyol basını Guti’nin, Tümer’den çok hoşlandığını ve kendisini canlı yayında akşam yemeğine davet ettiğini yazdı. Guti’nin Tümer’in gözlerine bakarak, “Foto muhabirleri bizi rahat birakır mı bilmem ancak seninle bir öğlen veya akşam yemeğine çıkmak isterim” şeklindeki sözleri, İspanyollar tarafından Guti’nin Tümer’e aşk teklifi olarak yorumlandı.

KİM, NE DEDİ?
Marca gazetesi, “Guti canlı yayında sunucuyla flört etti” başlığını kullandı ve “Bizim Guti Türkiye’de de değişmemiş” yorumunda bulundu.

Magazin dergilerinden Divinity ise ikilinin gözlerini birbirinden ayırmadığını iddia etti. Dergi, Guti’nin söyleşi öncesi tercümana Tümer’in güzel bir kız olduğunu söylediğini ve yemekte buluşmak üzere sözleştiğini yazdı.

Guti, bir süre önce “Miss İspanya” seçilen Noelia Lopez’den ayrıldığını söylemiş, Marca gazetesine verdiği bir mülakatta ise İstanbul’da yalnız olduğunu belirtmişti.

İBRAHİM TORAMAN’A SORMUŞ
Milliyet gazetesinde yer alan haberde; Saba Tümer ise bu iddialara ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Çok şaşırdım. Dün twitter’da bir şeyler gördüm ama İspanyolca bilmediğim için anlamadım. Programa gelmeden önce İbrahim Toraman’a benim için ‘Güzel mi?’ diye sormuş. Programa geldi ve gitti. O günün ertesinde de İspanya’ya gideceğini söyledi. Aramızda ne bir telefon, ne bir özel sohbet, yani hiçbir temas olmadı. Ne güzel işte… İyi tarafından bakalım, en azından İspanyol basınına çıkmışım. Yavaş yavaş Avrupa’ya açılıyorum.”
ntvmsnbc.com