SPOR-Şimdi kavga zamanı değil

Dinamo Kiev maçına kaptan olarak çıkacak olan Guti, “Kavga, gürültü ve kötü sonuçların çok olduğu şu zamanlarda alacağımız iyi bir galibiyet yüzümüzü güldürecek” dedi. Ortalığın toz-duman olduğu Beşiktaş’ta bütün gözler yarın UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak olan Dinamo Kiev maçına çevrildi. Üzülmez’in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından kaptanlığa getirilen Guti, yarın sahada olacağını ve Dinamo Kiev’i yenerek kulüp üzerindeki kara bulutları dağıtacaklarını söyledi.

Bize yakışmıyor

İapNYOL yıldız, “Çok zorlu bir dönem geçiriyoruz. Ligdeki konumumuz hoş değil, bize yakışmıyor. Ancak UEFA hedefimiz çok önemli. Şu sıralar kavga, gürültü çok fazla. Şimdi tam zamanı. Kavga, gürültü ve kötü sonuçların çok olduğu şu zamanlarda alacağımız iyi bir galibiyet yüzümüzü güldürecek” dedi.

Çok mutluyum

Önceki gece İstanbul’daki evinden bir İspanyol radyosunun canlı yayınına katılan Guti, Beşiktaş’ı tercih etmekle en akıllıca iş yaptığını söyledi ve mutlu olduğunu vurguladı. İstanbul’un çok güzel bir kent olduğunu belirten Guti, tek sorunun çılgın trafik olduğunu söyledi. Guti, futbolu bırakınca teknik direktör olacağını belirtti.
FOTOSPOR