SPOR-İşte o diyaloglar

İbrahim Üzülmez gitti ancak ne oldu da gitti merak konusu işte o gün konuşulduğu iddia edilen sözler: Ankaragücü maçının ilk yarısı bitmiş ve Schuster’le birlikte tüm takım soyunma odasındaki yerini almıştır. İbrahim Üzülmez (Odaya girer girmez kükrer): A… k.. herkesin! Adam olun lan! Aurelio ve Nobre: Kaptan ne oluyor…

Fotomaç Gazetesi’nin haberine göre;

Ankaragücü maçının ilk yarısı bitmiş ve Schuster’le birlikte tüm takım soyunma odasındaki yerini almıştır.

İbrahim Üzülmez (Odaya girer girmez kükrer): A… k.. herkesin! Adam olun lan!

Aurelio ve Nobre: Kaptan ne oluyor ya! (Üzülmez, birden Toraman’a saldırır ve iki yumruk atar; biri kulağa, diğeri enseye. Futbolcular hemen araya girer.)

Simao: Bu nasıl iş, ben hayatımda böyle skandal görmedim! Çok yanlış, çok.

İbrahim Toraman: Niye vurdun bana? Ne biçim adamsın sen, ayaktayken vursana!

İbrahim Üzülmez: Bana kimse küfredemez. Ben gideceğim ama seni de götüreceğim.

Schuster: Bu rezaletin hesabını vereceksin Üzülmez; oyundan çıkıyorsun! İsmail soyun, giriyorsun. Ortalık yatışınca Schuster ve futbolcular İbrahim Toraman’a sorar: ” Neden saldırdı sana?”

İbrahim Toraman: Bilmiyorum, şerefim üzerine yemin ederim ona bir laf etmiş değilim. Ettiği küfürleri üzerime alsam kendimi savunurdum.

İbrahim üzülmez:
Başkanımız kalemimi kırmış
Başkan Demirören’e ‘2 ay daha dayan, futbolu bırakayım’ dedim; ama başkanımız ‘Bu işin altından kalkamam, dönüş yok!’ dedi. Karar verilmiş, başkanımız kalemimi kırmış. Arkamdan ağlayanlar olacak; ama futbolu bırakmayı düşünmüyorum.”

Yıldırım Demirören:
Deliliğinin kurbanı oldu
Son maçımız Gaziantep ile… Federasyon da izin verirse, İbrahim Üzülmez’e jübile yaparız. İbrahim, golden sonra edilen küfrü üzerine aldı. Deli İbrahim deliliğinin kurbanı oldu. Teknik kadronun raporuyla ve oyuncuların ifadeleriyle bu kararı aldık.”