SPOR-“Kongrede Demirören rüzgarı esecek”

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, kulüp başkanı Yıldırım Demirören’in mali kongrede hakem hatalarıyla ilgili yapacağı açıklamanın dozunu bilmediğini, ancak ferderasyon başkanı Özgener’den kuralların iyi biçimde uygulanmasını istediklerini söyledi.

Radyospor’a konuşan ve Futbol Federasyonu Başkanı Özgener’in açıklamalarına da değinen Karadeniz, “Federasyon Başkanı sayın Özgener, ‘futbolda demokrasi yoktur, kurallar vardır’ diyor. Demokrasi her yerde vardır ve olmalıdır diye düşünüyorum. Eğer demokrasi yok ve kurallar varsa o zaman kuralların iyi biçimde uygulanmasını istemek herkesin hakkıdır. İnsana onu söylerler. Futbolda şikayetler bitmez, her dönemde olmuştur. Bunları dikkate almak gerekir. Fakat bu dönemde herkes şikayet ediyor. Federasyon başkanı ve üyeleri bunlar üzerinde durmak zorundadır. Çizgiyi geçen topu hakem görmüyorsa, iyi yaptın denecek yoksa tenkit mi edecekler.” dedi.

MALİ GENEL KURULDA HERKES ELEŞTİRİ YAPSIN AMA KİMSE KIRILMASIN

Mali ve İdari Genel Kurulla da ilgili mesaj veren Karadeniz, “Mali genel kurulda, idari ve mali konularda herkes görüşünü ortaya koyacak ve tenkitini yapacaktır diye düşünüyorum. Burada önemli olan, meseleler konuşulurken, kırmadan, dökmeden, kişilik haklarına saldırmadan konuşulmalı. Böyle bir kongre olacağını düşünüyorum. Her şey konuşulmalı, tenkit edimeli. Ama kongre bitiminde Beşiktaşlılık duruşu içerisinde herkes el ele kol kola oradan ayrılmalıdır.” şeklinde konuştu.