SPOR-Ersan Beşiktaş’ta kalmak istiyor

Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Ersan Gülüm, siyah beyazlı takımda kalmak istediğini açıkladı.Beşiktaş’ın başarılı savunma oyuncusu Ersan Gülüm, sakatlığı nedeniyle geçirdiği operasyon, sezon sonu vereceği karar ve Beşiktaş’la ilgili samimi açıklamalar yaptı. Ağır bir sakatlık geçirdiğini ve tedavi sürecinin çok hassas olduğunu dile getiren genç futbolcu, “Ameliyatımın üzerinden 9 gün geçti. Doktor dizime baktı. Sakatlığımın çok çabuk iyileştiğini söyledi. Pazartesi gününden itibaren fizik tedaviye başlayacağım. Tekrar sahalara dönmek konusunda acele etmek istemiyorum. Bu tür sakatlıklar nüksetme ihtimali olabilir; bu nedenle çok dikkatli davranıyor, acele etmiyorum” diye konuştu.

TAKIM ARKADAŞLARIM BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI

“Avustralya’da en fazla 6 ya da 8 hafta kalmayı düşünüyorum. Ondan sonra Beşiktaş’a dönüp tedavimi orada sürdüreceğim” diyen Ersan, takım arkadaşlarının kendisine yaptığı jestle ilgili duygularını şu sözlerle ifade etti: “Avustralya’ya gittiğimde yaptığım ilk iş Büyükşehir Belediyespor maçını izlemek oldu. Takım arkadaşlarım, ‘Geçmiş olsun Ersan’ pankartıyla sahaya çıktılar. Tam bir sürpriz oldu; böyle bir jest yapacaklarını bilmiyordum. Takım içerisinde bu denli sevilmek çok güzel. İşimi yapıyorum, büyüklerimi takip ediyorum. Uyumlu davranıyorum. Sanırım bu yüzden seviliyorum”

TARAFTARIMIZI ÜZMEMEK İÇİN KAPASİTEMİN ÜSTÜNE ÇIKIYORUM

Taraftara ayrı bir parantez açan Ersan “Beşiktaş taraftarının oluşturduğu atmosferde futbol oynamak bambaşka bir duygu. Avustralya’dan eski takım arkadaşlarım buraya geldiler ve şok oldular. Onlar da büyük kulüplerde oynadılar; ama bizim taraftarı görünce ‘inanılmaz’ dediler. Taraftarımız, bizi böyle destekleyince, daha fazla kazanmak istiyorum. Bu kadar destek veren taraftarımızı üzmek istemiyorum” dedi.

AVRUPA LİGİ’NDE YARI FİNALİ GÖRÜRÜZ

Önlerindeki 3 maçı kazanacaklarını düşündüğünü belirten Ersan Gülüm, Avrupa Ligi için de iddialı konuştu: “Ankaragücü, Dinamo Kiev ve Fenerbahçe maçlarının üçünü de kazanacağımızı düşünüyorum. Ben özellikle Avrupa Ligi maçında bambaşka bir Beşiktaş izleyeceğimizi düşünüyorum. Avrupa’da futbol başka oynanıyor. Biz çeyrek final, yarı final gitme konusunda çok büyük bir şansımız var. Çok iyi futbolculara sahibiz. Avrupa Ligi’nde müthiş bir deneyime sahipler.”

TÜRKÜM VE TÜRK MİLLİ TAKIMI’NDA OYNAYACAĞIM

Ersan, milli takım ile ilgili kararının ise sonuna kadar arkasında olduğunu dile getirerek, “Milli Takım konusu kapandı. Avustralya Milli Takımı beni çağırdı; fakat onlara açıklama yaptım. ‘Türkiye’yi seçtim, ve kararımın arkasında duracağım’ dedim. Türküm, annem, babam da Türk o bu nedenle Türkiye Milli Takımı’nda oynayacağım” şeklinde konuştu.

Radyospor