Spor-İnönü’ye izin yok mu?

Beşiktaşlılar’ı şok edecek iddia!
Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanı ve Amatör Şubeler Yöneticisi aynı zamanda Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Yemen Ekşioğlu, her çarşamba Radyospor’da yayınlanan “Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor” programına katıldı. İşte Ekşioğlu”nun özellik ile İnönü stadı için yaptığı çarpıcı açıklamaları..

“BEŞİKTAŞ TARAFTARI KANDIRILMASIN”
“Bugün 9 şubat 2011 olduğunu nasıl biliyorsam Anıtlar Kurulu’ndan stad yıkımı içinde izin çıkmadığını o kadar çok iyi biliyorum. Beşiktaş taraftarını, genel kurul üyelerini kandırmaya kimsenin hakkı yok çıksınlar açıklasınlar.

Anıtlar kuruluna proje sunuldu 365 gün işleyecek bu projeyle Beşiktaş”ın kasasına girecek olan yılda 65-100 milyon euro gibi bir para engelleniyor. Diyorlar ki Anıtlar Kurulu sadece “SİT”e izin verdi. Bu karar gözlerine girsin ‘özellikle altını çizerek söylüyorum’ gözlerine girsin.

Otellere izinler veriliyor ama İnönü’ye gelince ‘hayır olmaz’ deniliyor. Bu nasıl bir mantıktır. Fenerbahçe’nin de Galatasaray’ın da Beşiktaş’ın da stadları kiralıktır. Kendi mallari değildir ama kullanım hakları ile kazanacakları paralar kimseyi ilgilendirmiyor. Bu da kulüplere büyük gelirdir.

Ama nedense Turizm Bakanı bir türlü bu projeye izin vermiyor. Bu turizm bakanı o koltukta oturduğu müddetçe ‘çok net ifadeyle söylüyorum’ İnönü stadının yapımına izin verilmeyecektir.”

“HAKEM ODASI BASACAĞINIZA BAKANIN ODASINI BASALIM”Bu Turizm bakanı o koltukta olduğu sürece “Yeni İnönü Stadı”na kavuşmak hayaldir. Kimse kimseyi kandırmasın, gerçekleri görsün. Turizm bakanının aklında İnönü stadının olduğu yere yapacağı başka proje planları var. Dolayısıyla Beşiktaşın stadını başka yere taşımayı planlıyor.

Yapımına izin verip, yapıldıktan sonra Dünyanın en iyi stadı olarak göstereceklerine İnönü stadını bitirmeye çalışıyorlar. Buna el birliği ile kesinlikle izin vermemeliyiz.

Bitsin artık bu Anıtlar Kurulu saçmalığı da stadımıza kavuşalım. Kendi adımı nasıl biliyorsam Mayıs ayında İnönü stadına kazma vurulamayacağını, bir o kadar iyi biliyorum. Bunları ‘Beşiktaşlının
Beşiktaşlıdan başka dostu yoktur’ mantığı ile söylüyorum. Sayın yöneticimiz Serdal Adalı çıkıp da ‘Hakem odasını basmak gerekirse, biz herkesten iyi basarız’ diyeceğine yönetim ve genel kurul toplantılarında Anıtlar Kurulunu ve Turizm bakanının odasını basmanın hesaplarını yapsın.
Herkes üzerine düşeni yapmalı çünkü bu muhteşem projeden kimse Beşiktaşı yoksun edemez. Sayın Türkiye Cumhuriyeti yetkilileri artık yeter lütfen İnönü’ye yakışanı yapın.”