SPOR-Almeida Ocak ayında İstanbul’da olacak

Beşiktaş, Fernandes ile Simao’nun ardından 26 yaşındaki golcü futbolcuyu da renklerine bağladı. Werder Bremen’i uzun süren pazarlıklar sonrası ikna eden siyah-beyazlı yöneticiler Portekizli yıldız ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Transferde bombaları art arda patlatan Beşiktaş, Fernandes ve Simao Sabrosa’nın ardından Portekizli bir başka yıldız Hugo Almeida’yı da renklerine bağladı.
Geçtiğimiz günlerde 26 yaşındaki golcü futbolcu ile el sıkışan ancak kulübü Werder Bremen’in yüksek bonservis ücreti istemesi nedeniyle krize giren transfer dün gece mutlu sonla noktalandı.
Alman ekibi yapılan görüşmelerde Almeida için 4 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Ancak Beşiktaş sezon sonunda kulübü ile sözleşmesi bitecek olan futbolcu için 2 milyon eurodan yukarı çıkmak istemedi.
Pazarlıklar kıyasıya sürerken siyah-beyazlı yöneticiler “Anlaşamazsak Almeida’ya şimdi imza attırıp sezon sonunu bekleriz ve bedavaya alırız” resti çekti. Bunun üzerine Alman yöneticiler geri adım attı. İki kulüp arasında anlaşmanın sağlamasının ardından Beşiktaş yıldız futbolcu ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Hugo Almeida, Real Madrid ve Lazio’nun da gündemine gelmiş iki kulüp de golcü futbolcuyu renklerine katmak için girişimlerde bulunmuştu. Portekizli oyuncu yılbaşından sonra İstanbul’a gelecek.